מאפינס חד קרן בגביעי גלידה לילדים, יום הולדת כל יום בשנה!
שיא המתיקות: קרין גורן מכינה עוגות חד קרן בגביעי גלידה לילדים. עוגות אישיות, רכות ואווריריות הנאפות בגביעי גלידה ומקושטות בקישוטים צבעוניים
שיא המתיקות: קרין גורן מכינה עוגות חד קרן בגביעי גלידה לילדים. עוגות אישיות, רכות ואווריריות הנאפות בגביעי גלידה ומקושטות בקישוטים צבעוניים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 277.2 קק״ל 3326.0 קק״לפחמימות 27.3 גרם 327.1 גרםשומן 17.4 גרם 208.9 גרםנתרן 210.8 מ״ג 2529.3 מ״גחלבון 3.5 גרם 41.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרםשומן רווי 10.3 גרם 123.3 גרםכולסטרול 87.6 מ״ג 1050.9 מ״גסידן 26.2 מ״ג 314.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 61.6 מ״ג 739.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות277
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 277.2 קק״ל 3326.0 קק״לפחמימות 27.3 גרם 327.1 גרםשומן 17.4 גרם 208.9 גרםנתרן 210.8 מ״ג 2529.3 מ״גחלבון 3.5 גרם 41.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרםשומן רווי 10.3 גרם 123.3 גרםכולסטרול 87.6 מ״ג 1050.9 מ״גסידן 26.2 מ״ג 314.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 61.6 מ״ג 739.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 277 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגות בגביעי גלידה
-
2M או 250 מ"ל ביצים
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
120 גרם חמאהמומסת או שמן
-
1/2 כוס מיץ תפוחיםאו מיץ תפוזים או מים או חלב
-
1 1/4כוסות או 180 גרם קמח תופח
-
12 גביע ופל לגלידה בינונייםעם תחתית שטוחה
קרם
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
קישוט
-
1 חבילה מרשמלו
-
1 שקית חטיף אפרופו
-
1 בקבוק צבע מאכל שחוראו טוש אכיל
-
3 כפות סוכריות צבעוניות
אופן הכנה
- מכינים את העוגה בגביעי הגלידה: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מקציפים את הביצה והסוכר. מוסיפים את יתר הרכיבים תוך כדי ערבול עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- ממלאים את גביעי הגלידה עד 3/4 מגובהם.
- אופים כ-20 דקות עד להזהבה. מניחים לצינון מלא.
- מכינים את הקרם: מקציפים שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה. מחלקים לקערות וצובעים במעט צבע מאכל “חד קרניים” (סגול, תכלת, ירוק, צהוב, ורוד, ורוד).
- מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן (כל צבע מורחים באזור אחר של השקית) ומזלפים קרם מעל כל עוגה.
- מכינים את קישוטי חד הקרן: מציירים בטוש/צבע שחור עיניים וחיוך בקדמת הוופל.
- מניחים חטיף אפרופו במרכז גבעת הקרם שיראה כמו הקרן.
- לאוזניים - גוזרים “שפיצים” ממרשמלו עגול לבן, באלכסון. מצמידים לקרם משני צידי הקרן.
- אפשר לפזר סוכריות ולהדביק גם פרחים קטנים מבצק סוכר או כל קישוט אחר.
אופן הכנה
- מכינים את העוגה בגביעי הגלידה: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מקציפים את הביצה והסוכר. מוסיפים את יתר הרכיבים תוך כדי ערבול עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- ממלאים את גביעי הגלידה עד 3/4 מגובהם.
- אופים כ-20 דקות עד להזהבה. מניחים לצינון מלא.
- מכינים את הקרם: מקציפים שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה. מחלקים לקערות וצובעים במעט צבע מאכל “חד קרניים” (סגול, תכלת, ירוק, צהוב, ורוד, ורוד).
- מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן (כל צבע מורחים באזור אחר של השקית) ומזלפים קרם מעל כל עוגה.
- מכינים את קישוטי חד הקרן: מציירים בטוש/צבע שחור עיניים וחיוך בקדמת הוופל.
- מניחים חטיף אפרופו במרכז גבעת הקרם שיראה כמו הקרן.
- לאוזניים - גוזרים “שפיצים” ממרשמלו עגול לבן, באלכסון. מצמידים לקרם משני צידי הקרן.
- אפשר לפזר סוכריות ולהדביק גם פרחים קטנים מבצק סוכר או כל קישוט אחר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן