עוגת גביניות ריקוטה ושוקולד לבן של קרין גורן
קרין גורן מלמדת איך מכינים עוגת גביניות ריקוטה ושוקולד לבן שכיף לאכול ביחד - כל אחד "תולש" גבינית ואוכלים יחד בתיאבון רב
קרין גורן מלמדת איך מכינים עוגת גביניות ריקוטה ושוקולד לבן שכיף לאכול ביחד - כל אחד "תולש" גבינית ואוכלים יחד בתיאבון רב
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 5511.1 קק״ל 5511.1 קק״לפחמימות 481.0 גרם 481.0 גרםשומן 321.6 גרם 321.6 גרםנתרן 3634.4 מ״ג 3634.4 מ״גחלבון 108.1 גרם 108.1 גרםסיבים תזונתיים 19.3 גרם 19.3 גרםשומן רווי 178.9 גרם 178.9 גרםכולסטרול 420.8 מ״ג 420.8 מ״גסידן 3256.9 מ״ג 3256.9 מ״גברזל 7.2 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 1794.1 מ״ג 1794.1 מ״גאבץ 12.6 מ״ג 12.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 30 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות5511
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 5511.1 קק״ל 5511.1 קק״לפחמימות 481.0 גרם 481.0 גרםשומן 321.6 גרם 321.6 גרםנתרן 3634.4 מ״ג 3634.4 מ״גחלבון 108.1 גרם 108.1 גרםסיבים תזונתיים 19.3 גרם 19.3 גרםשומן רווי 178.9 גרם 178.9 גרםכולסטרול 420.8 מ״ג 420.8 מ״גסידן 3256.9 מ״ג 3256.9 מ״גברזל 7.2 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 1794.1 מ״ג 1794.1 מ״גאבץ 12.6 מ״ג 12.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 5511 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2גביעי או 500 גרם גבינת ריקוטה 5%
-
1/2כוס או 70 גרם אבקת סוכר
-
2 חלמונים M
-
200 גרם שוקולד לבן
-
1 חבילה בצק שמרים עלים קפוא
קישוט
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מפרידים את הביצים. קוצצים את השוקולד.
- בקערה טורפים את הגבינה, אבקת הסוכר והחלמונים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים את השוקולד לתערובת הגבינה ומערבבים.
- חותכים את הבצק בסכין לריבועים, ומניחים כף מלית הגבינה במרכז כל ריבוע בצק.
- מקפלים כל 2 פינות נגדיות באופן מעט חופף לקבלת מעטפה ממולאת.
- מניחים את הגביניות בצפיפות על גבי התבנית, מברישים בחלבון ואופים מיד, ללא התפחה, 25-20 דקות, עד להשחמה.
- מוציאים מהתנור, מקשטים באבקת סוכר ומגישים חמים.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מפרידים את הביצים. קוצצים את השוקולד.
- בקערה טורפים את הגבינה, אבקת הסוכר והחלמונים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים את השוקולד לתערובת הגבינה ומערבבים.
- חותכים את הבצק בסכין לריבועים, ומניחים כף מלית הגבינה במרכז כל ריבוע בצק.
- מקפלים כל 2 פינות נגדיות באופן מעט חופף לקבלת מעטפה ממולאת.
- מניחים את הגביניות בצפיפות על גבי התבנית, מברישים בחלבון ואופים מיד, ללא התפחה, 25-20 דקות, עד להשחמה.
- מוציאים מהתנור, מקשטים באבקת סוכר ומגישים חמים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן