הפינוק של קרין – פרלינים משוקולד ועוגיות אוראו ב-5 דקות עבודה
לא תאמינו כמה פשוט להכין לבד בבית פרלינים שוקולד ואוראו. עם 5 מרכיבים יוצרים ביס קטן ומתוק שנראה כמו פרלין מדוגם ומושקע בוויטרינת קינוחים
לא תאמינו כמה פשוט להכין לבד בבית פרלינים שוקולד ואוראו. עם 5 מרכיבים יוצרים ביס קטן ומתוק שנראה כמו פרלין מדוגם ומושקע בוויטרינת קינוחים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 356.7 קק״ל 4280.0 קק״לפחמימות 40.3 גרם 483.4 גרםשומן 19.8 גרם 237.8 גרםנתרן 83.0 מ״ג 995.6 מ״גחלבון 4.1 גרם 49.2 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 23.2 גרםשומן רווי 9.2 גרם 110.9 גרםכולסטרול 7.7 מ״ג 92.0 מ״גסידן 76.0 מ״ג 912.2 מ״גברזל 1.6 מ״ג 19.0 מ״גאשלגן 213.7 מ״ג 2564.0 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 11.9 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות357
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 356.7 קק״ל 4280.0 קק״לפחמימות 40.3 גרם 483.4 גרםשומן 19.8 גרם 237.8 גרםנתרן 83.0 מ״ג 995.6 מ״גחלבון 4.1 גרם 49.2 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 23.2 גרםשומן רווי 9.2 גרם 110.9 גרםכולסטרול 7.7 מ״ג 92.0 מ״גסידן 76.0 מ״ג 912.2 מ״גברזל 1.6 מ״ג 19.0 מ״גאשלגן 213.7 מ״ג 2564.0 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 11.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 357 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד לבן
-
200 גרם שוקולד חלב
-
200 גרם שוקולד מריר
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 חבילה עוגיות אוראו
אופן הכנה
- גוזרים את שקפי השוקולד לעיגולים בגודל השקעים. מניחים עיגול בתחתית כל שקע, כשהצד המחוספס כלפי מעלה.
- ממיסים במיקרוגל (בקערית נפרדת לכל סוג) את כל סוגי השוקולד. מוסיפים לכל קערה כף שמן, לדילול, ומערבבים.
- מוזגים כף שוקולד לכל שקע, מעל השקף. מניחים מעל עוגייה ומכסים בעוד שוקולד. משחקים עם הטעמים של השוקולד, ליצירת פרלינים בכמה צבעים.
- מקפיאים 20 דקות להתייצבות.
- מחלצים בלחיצה ומקלפים את השקף.
אופן הכנה
- גוזרים את שקפי השוקולד לעיגולים בגודל השקעים. מניחים עיגול בתחתית כל שקע, כשהצד המחוספס כלפי מעלה.
- ממיסים במיקרוגל (בקערית נפרדת לכל סוג) את כל סוגי השוקולד. מוסיפים לכל קערה כף שמן, לדילול, ומערבבים.
- מוזגים כף שוקולד לכל שקע, מעל השקף. מניחים מעל עוגייה ומכסים בעוד שוקולד. משחקים עם הטעמים של השוקולד, ליצירת פרלינים בכמה צבעים.
- מקפיאים 20 דקות להתייצבות.
- מחלצים בלחיצה ומקלפים את השקף.
הערות
- אפשר להכין את המתכון גם ללא השקף
הערות
- אפשר להכין את המתכון גם ללא השקף
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
היי קרין ,השתמשת בשוקולד רגיל? אני יודעת שבדרך כלל בדפי טרנספר מומלץ צימקאו,שפחות טעין ,האם יעבוד גם עם שוקולד פרה רגיל?
היי גילי. כן, השתמשתי בשוקולד רגיל.
האם השקפים הם דפי טרנספר? איפה קונים אותם?
ניתן לקנות את הדפים בחנויות המתמחות במוצרי אפייה.