טוסט קרואסון עם ביצת עין ממש כמו בפריז
תמרה אהרוני מסדרת לכם ארוחת בוקר צרפתית בלי לעלות על מטוס - טוסט קרואסון פריך עם גבינה מומסת ועגבנייה ומעל הכול ביצת עין עם חלמון נשפך
תמרה אהרוני מסדרת לכם ארוחת בוקר צרפתית בלי לעלות על מטוס - טוסט קרואסון פריך עם גבינה מומסת ועגבנייה ומעל הכול ביצת עין עם חלמון נשפך
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 372.8 קק״ל 745.6 קק״לפחמימות 9.0 גרם 18.0 גרםשומן 25.6 גרם 51.2 גרםנתרן 713.7 מ״ג 1427.4 מ״גחלבון 25.9 גרם 51.8 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 5.5 גרםשומן רווי 10.9 גרם 21.9 גרםכולסטרול 337.4 מ״ג 674.8 מ״גסידן 433.0 מ״ג 866.0 מ״גברזל 1.7 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 696.3 מ״ג 1392.6 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות373
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 372.8 קק״ל 745.6 קק״לפחמימות 9.0 גרם 18.0 גרםשומן 25.6 גרם 51.2 גרםנתרן 713.7 מ״ג 1427.4 מ״גחלבון 25.9 גרם 51.8 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 5.5 גרםשומן רווי 10.9 גרם 21.9 גרםכולסטרול 337.4 מ״ג 674.8 מ״גסידן 433.0 מ״ג 866.0 מ״גברזל 1.7 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 696.3 מ״ג 1392.6 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 5.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 373 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 קרואסוני חמאה גדולים גדולים
-
2 כפות ממרח פסטו
-
100 גרם גבינת קשקבל
-
2 עגבניות גדולות
-
2 ביצים L
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- פורסים את הקרואסונים לרוחבם.
- מגררים בפומפייה את גבינת הקשקבל.
- פורסים את העגבניות לפרוסות דקות.
- מורחים את הפסטו על הקרואסונים, מפזרים עליהם את הגבינה, מניחים פרוסות עגבנייה, מכסים עם החלק העליון ומסדרים בתבנית.
- אופים בתנור החם 10 דקות.
- בזמן האפייה, מטגנים במחבת ביצי עין עד שמוכנות לפי מידת העשייה הרצויה. מניחים את ביצי העין על הקרואסון החם ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- פורסים את הקרואסונים לרוחבם.
- מגררים בפומפייה את גבינת הקשקבל.
- פורסים את העגבניות לפרוסות דקות.
- מורחים את הפסטו על הקרואסונים, מפזרים עליהם את הגבינה, מניחים פרוסות עגבנייה, מכסים עם החלק העליון ומסדרים בתבנית.
- אופים בתנור החם 10 דקות.
- בזמן האפייה, מטגנים במחבת ביצי עין עד שמוכנות לפי מידת העשייה הרצויה. מניחים את ביצי העין על הקרואסון החם ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן