פאדג׳ שוקולד משלושה מרכיבים

הקינוח הזה נהדר מכל בחינה – הוא יפהפה, הוא עשוי רק משלושה מרכיבים, הוא מצריך רק עשר דקות עבודה, ותקבלו קוביות פאדג' קטנות וממכרות. והכי טוב? אם יישאר לכם מהן אחרי החג, אפשר לשמור בקירור ולהוציא בכל פעם שרוצים משהו קטן וטעים.
הקינוח הזה נהדר מכל בחינה – הוא יפהפה, הוא עשוי רק משלושה מרכיבים, הוא מצריך רק עשר דקות עבודה, ותקבלו קוביות פאדג' קטנות וממכרות. והכי טוב? אם יישאר לכם מהן אחרי החג, אפשר לשמור בקירור ולהוציא בכל פעם שרוצים משהו קטן וטעים.
  • שרית נובק
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 8 שעות
  • קלוריות
    2859
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2859.0 קק״ל 2859.0 קק״ל
    פחמימות 403.5 גרם 403.5 גרם
    שומן 120.8 גרם 120.8 גרם
    נתרן 661.0 מ״ג 661.0 מ״ג
    חלבון 50.9 גרם 50.9 גרם
    סיבים תזונתיים 12.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 73.3 גרם 73.3 גרם
    כולסטרול 160.0 מ״ג 160.0 מ״ג
    סידן 1536.7 מ״ג 1536.7 מ״ג
    ברזל 11.5 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 2849.0 מ״ג 2849.0 מ״ג
    אבץ 9.9 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 8 שעות
  • קלוריות
    2859
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2859.0 קק״ל 2859.0 קק״ל
    פחמימות 403.5 גרם 403.5 גרם
    שומן 120.8 גרם 120.8 גרם
    נתרן 661.0 מ״ג 661.0 מ״ג
    חלבון 50.9 גרם 50.9 גרם
    סיבים תזונתיים 12.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 73.3 גרם 73.3 גרם
    כולסטרול 160.0 מ״ג 160.0 מ״ג
    סידן 1536.7 מ״ג 1536.7 מ״ג
    ברזל 11.5 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 2849.0 מ״ג 2849.0 מ״ג
    אבץ 9.9 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור

המתכון הזה לוקח בהליכה!

3 מצרכים, 10 דקות עבודה (אולי אפילו 7) והתוצאה היא קוביות שוקולד מריר ולבן חמודות, ישרות, יפות וטעימות!

מסוג המתכונים שאני הכי אוהבת בעולם. מינימום מאמץ ומקסימום רושם ומאז שהחמודות האלה יושבות אצלי במקרר, אני לא מפסיקה לנשנש. חייבת שמישהו יבוא לקחת אותן מפה. בדחיפות.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
שרית נובק
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תבנית מרובעת 15X15

אופן הכנה

  1. מחלקים את החלב הממותק לשתי קערות קטנות.
  2. מוסיפים שוקולד מריר קצוץ, מכניסים למיקרוגל וממיסים ביחד בפולסים, עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  3. יוצקים את התערובת לתבנית מרובעת בגודל 15X15 ס”מ מרופדת בנייר אפיה ומיישרים מלמעלה.
  4. מכינים את התערובת הלבנה באופן דומה: מוסיפים שוקולד לבן קצוץ לקערה השנייה עם החלב הממותק וממיסים יחד את השוקולד והחלב הממותק.
  5. יוצקים מעל התערובת הכהה, מיישרים ומעבירים סכין בתנועות סיבוביות בתוך התערובת ליצירת מראה משוייש.
  6. מכניסים למקרר להתייצבות למשך כ-8 שעות.
  7. חותכים לריבועים בגודל 2X2 ס”מ ומגישים קר.
  8. שומרים בקירור בקופסא אטומה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאדג׳ שוקולד משלושה מרכיבים

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    וואו!!!!

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    חנה

    שלום, רציתי לשאול האם אפשר להכין את זה עם חלב מרוכז שהכנתי לבד בבית, הוא פשוט הרבה יותר נוזלי מהגרסה הקנויה… תודה רבה

      Avatar
      מערכת Foody

      הי חנה. אפשר, אבל תצטרכי להוסיף כנראה שוקולד כדי להסמיך את הבלילה.

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף!!!! תודה (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות