קינוח אישי ומפנק: פודינג צ’יה שוקולד עם בננה, קוקוס ושבבי שקדים

גם טבעוני, גם שוקולדי וגם קל כל כך להכנה - מה צריך יותר מזה? פודינג צ'יה שוקולד בניחוח עדין של קוקוס עם בננה ושקדים
גם טבעוני, גם שוקולדי וגם קל כל כך להכנה - מה צריך יותר מזה? פודינג צ'יה שוקולד בניחוח עדין של קוקוס עם בננה ושקדים
  • אופיר חגי
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 4 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    779
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 778.5 קק״ל 1557.1 קק״ל
    פחמימות 56.0 גרם 112.0 גרם
    שומן 60.1 גרם 120.1 גרם
    נתרן 428.1 מ״ג 856.2 מ״ג
    חלבון 8.9 גרם 17.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 49.3 גרם 98.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 75.6 מ״ג 151.1 מ״ג
    ברזל 6.2 מ״ג 12.4 מ״ג
    אשלגן 1219.3 מ״ג 2438.5 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 4 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    779
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 778.5 קק״ל 1557.1 קק״ל
    פחמימות 56.0 גרם 112.0 גרם
    שומן 60.1 גרם 120.1 גרם
    נתרן 428.1 מ״ג 856.2 מ״ג
    חלבון 8.9 גרם 17.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 49.3 גרם 98.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 75.6 מ״ג 151.1 מ״ג
    ברזל 6.2 מ״ג 12.4 מ״ג
    אשלגן 1219.3 מ״ג 2438.5 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור

מחפשים קינוח פרווה (וגם טבעוני!) טעים והכי קל להכנה? פודינג צ’יה שעושה שימוש בסופר-פוד הנהדר הזה, בטעם שוקולדי עם רמיזת קוקוס ופרוסות בננה מעליו. מכירים מישהו שלא אוהב את שילוב השוקולד והבננה? גם אנחנו לא!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פודינג צ'יה

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים היטב בקערה את הקקאו, הסילאן, המלח ותמצית הווניל לתערובת חלקה ללא גושים.
  2. מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים היטב. מוסיפים את זרעי הצ’יה ומערבבים שוב.

    פודינג צ'יה שוקולד בננה1
    מוסיפים את קרם הקוקוס לקערה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

  3. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות (מומלץ לילה שלם).
  4. מוציאים מהמקרר, מערבבים שוב ומעבירים לכוסות הגשה (במידה והפודינג סמיך מדי, אפשר לדלל אותו עם קרם קוקוס למרקם רצוי).

    פודינג צ'יה שוקולד בננה2
    מעבירים את הפודינג לכוסות הגשה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

  5. מפזרים מעל פרוסות בננה, קוקוס ושקדים ומגישים.
פודינג צ'יה שוקולד בננה4
פודינג צ’יה שוקולד בננה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, מומלץ לערבב אחרי שעה שהפודינג בקירור ואז להחזיר למקרר לשלוש שעות נוספות לפחות

קטגוריות

אביזרים