-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 503.0 קק״ל 3017.8 קק״לפחמימות 52.7 גרם 316.4 גרםשומן 28.4 גרם 170.4 גרםנתרן 86.8 מ״ג 520.7 מ״גחלבון 14.8 גרם 88.7 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.5 גרםשומן רווי 12.7 גרם 76.0 גרםכולסטרול 50.8 מ״ג 305.0 מ״גסידן 196.4 מ״ג 1178.2 מ״גברזל 1.1 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 456.4 מ״ג 2738.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל 6 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות503
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 503.0 קק״ל 3017.8 קק״לפחמימות 52.7 גרם 316.4 גרםשומן 28.4 גרם 170.4 גרםנתרן 86.8 מ״ג 520.7 מ״גחלבון 14.8 גרם 88.7 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.5 גרםשומן רווי 12.7 גרם 76.0 גרםכולסטרול 50.8 מ״ג 305.0 מ״גסידן 196.4 מ״ג 1178.2 מ״גברזל 1.1 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 456.4 מ״ג 2738.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 7.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 503 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלבי
הגשה
-
1 כפית קינמון טחון
-
1 כוס פיסטוקים קלופים קלויים
אופן הכנה
- חותכים את החמאה לקוביות. קוצצים את הפיסטוקים גס.
- מבשלים את החלב והסוכר בסיר בינוני תוך כדי בחישה עד שהסוכר נמס.
- ממיסים את החמאה בסיר קטן על להבה נמוכה. מוסיפים את קמח ומערבבים היטב עד לקבלת רביכה.
- מוסיפים את הרביכה לתערובת החלב ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. ממשיכים לבשל כ-2 דקות תוך כדי בחישה עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת.
- מעבירים את התערובת למיקסר עם וו בלון, מוסיפים את מי הוורדים ומקציפים כ-10 דקות במהירות בינונית-גבוהה, עד שהתערובת מתקררת והופכת לאוורירית.
- יוצקים לכוסות, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
- זורים את הקינמון, מפזרים את הפיסטוקים ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את החמאה לקוביות. קוצצים את הפיסטוקים גס.
- מבשלים את החלב והסוכר בסיר בינוני תוך כדי בחישה עד שהסוכר נמס.
- ממיסים את החמאה בסיר קטן על להבה נמוכה. מוסיפים את קמח ומערבבים היטב עד לקבלת רביכה.
- מוסיפים את הרביכה לתערובת החלב ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. ממשיכים לבשל כ-2 דקות תוך כדי בחישה עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת.
- מעבירים את התערובת למיקסר עם וו בלון, מוסיפים את מי הוורדים ומקציפים כ-10 דקות במהירות בינונית-גבוהה, עד שהתערובת מתקררת והופכת לאוורירית.
- יוצקים לכוסות, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
- זורים את הקינמון, מפזרים את הפיסטוקים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
אשמח לדעת במה אפשר להחליף את הקמח כדי להתאים את המתכון לפסח
אפשר להחליף את הקמח בקמח ללא גלוטן? איזה?
האם אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח שקדים או קורנפלור ?