איך מכינים גבינת לאבנה ביתית בקלי קלות?

מתכון של עדי חזן לגבינה הכי טעימה במקרר בהכנה ביתית - גבינת לאבנה, 12 שעות ויש לכם גבינה ביתית חמוצה להכנת הסנדביץ המושלם או סתם לניגוב עם הפיתה של אחרי פסח
מתכון של עדי חזן לגבינה הכי טעימה במקרר בהכנה ביתית - גבינת לאבנה, 12 שעות ויש לכם גבינה ביתית חמוצה להכנת הסנדביץ המושלם או סתם לניגוב עם הפיתה של אחרי פסח
  • עדי חזן
שמרו
כשר
17 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    2
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    840
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 840.0 קק״ל 840.0 קק״ל
    פחמימות 66.0 גרם 66.0 גרם
    שומן 45.0 גרם 45.0 גרם
    נתרן 10001.6 מ״ג 10001.6 מ״ג
    חלבון 42.0 גרם 42.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 30.0 גרם 30.0 גרם
    כולסטרול 135.0 מ״ג 135.0 מ״ג
    סידן 1500.0 מ״ג 1500.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    2
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    840
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 840.0 קק״ל 840.0 קק״ל
    פחמימות 66.0 גרם 66.0 גרם
    שומן 45.0 גרם 45.0 גרם
    נתרן 10001.6 מ״ג 10001.6 מ״ג
    חלבון 42.0 גרם 42.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 30.0 גרם 30.0 גרם
    כולסטרול 135.0 מ״ג 135.0 מ״ג
    סידן 1500.0 מ״ג 1500.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
רטבים וממרחים
עדי חזן
X

17 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


  אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את היוגורט והמלח ומעבירים לחיתול בד, קשור על הברז מעל הכיור.
    מערבבים יחד ומעבירים לחיתול בד. צילום: עדי חזן
    מערבבים יחד ומעבירים לחיתול בד. צילום: עדי חזן

    את החיתול הבד קשור על הברז מעל הכיור. צילום: עדי חזן
    את החיתול הבד קשור על הברז מעל הכיור. צילום: עדי חזן

  2. משאירים להגיר נוזלים במשך 12 שעות לפחות.

    משאירים להגיר נוזלים. צילום: עדי חזן
    משאירים להגיר נוזלים. צילום: עדי חזן

  3. ככל שתשאירו יותר, כך הגבינה תתייצב ותתקשה.
  4. מגישים עם שמן זית, זעתר או סומק.

    לאבנה. צילום: עדי חזן
    לאבנה. צילום: עדי חזן


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך מכינים גבינת לאבנה ביתית בקלי קלות?

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    גיא סהר טירם

    יצא טעים בטירוף

תגובות (23)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      הי אבישג, יוגורט לשתיה הוא משקה יוגורט (כמו יופלה)

    Avatar
    דוד גומל

    במקום לתלות אפשר לקחת קערה גדולה לשים עליה מסננת ואת המסננת לרפד בחיתול ואז המים מתנקזים לקערה ואז לשפוך את המים . יש לשים לב להשתמש בקערה גבוהה שהמפלס של המים לא יגיעו למסננת .

      Avatar
      יואב שימשוביץ

      כמה לאבנה יוצא המתכון שכתוב?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות