בוריקה אה לה פרמז׳ן: בוריקה מ-2 מצרכים בלבד ללא גלוטן!

אמלי פינק מכינה את הגרסה שלה לבוריקה שבסיסה עשוי מגבינת פרמז'ן, ביצה אחת וללא גלוטן כלל! עם תוספות שאוהבים או ללא תוספות כלל תקבלו מנה חלומית וטעימה בטירוף
אמלי פינק מכינה את הגרסה שלה לבוריקה שבסיסה עשוי מגבינת פרמז'ן, ביצה אחת וללא גלוטן כלל! עם תוספות שאוהבים או ללא תוספות כלל תקבלו מנה חלומית וטעימה בטירוף
  • אמלי פינק
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    280
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 279.5 קק״ל 279.5 קק״ל
    פחמימות 2.6 גרם 2.6 גרם
    שומן 19.3 גרם 19.3 גרם
    נתרן 1361.1 מ״ג 1361.1 מ״ג
    חלבון 24.4 גרם 24.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 9.6 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 325.9 מ״ג 325.9 מ״ג
    סידן 445.5 מ״ג 445.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 120.2 מ״ג 120.2 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    280
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 279.5 קק״ל 279.5 קק״ל
    פחמימות 2.6 גרם 2.6 גרם
    שומן 19.3 גרם 19.3 גרם
    נתרן 1361.1 מ״ג 1361.1 מ״ג
    חלבון 24.4 גרם 24.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 9.6 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 325.9 מ״ג 325.9 מ״ג
    סידן 445.5 מ״ג 445.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 120.2 מ״ג 120.2 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
אמלי פינק
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מפזרים על מחבת נון סטיק את גבינת הפרמז’ן המגורדת בצורה אחידה על כל תחתית המחבת כך שכל המחבת תהיה מכוסה בגבינה.

    מפזרים על מחבת נון סטיק את גבינת הפרמז'ן המגורדת. צילום: אמלי פינק
    מפזרים על מחבת נון סטיק את גבינת הפרמז’ן המגורדת בצורה אחידה על תחתית המחבת. צילום: אמלי פינק

  2. מדליקים את האש על להבה גבוהה.
  3. כשהגבינה מתחילה מעט להשחים, שוברים מעל ביצת עין - את החלבון מועכים ומפזרים בעזרת לקקן על העלה פרמז׳ן. מתבלים בפלפל מלח לפי הטעם.

    כשהגבינה מתחילה להשחים שוברים מעל ביצה ומפזרים את החלבון בעזרת לקקן. צילום: אמלי פינק
    כשהגבינה מתחילה להשחים שוברים מעל ביצה ומפזרים את החלבון בעזרת לקקן. צילום: אמלי פינק

  4. עכשיו זה השלב לשים תוספות: איזה שאתם אוהבים! תזרמו על זה: קוביות תפוח אדמה מבושל עם פטרוזיליה/ טונה אריסה… אני אוהבת את זה ככה, ללא כל תוספת. נטורל!
  5. מיד לאחר הוספת התוספת הרצויה, מקפלים את העלה בצורה שיהיה נוח לאכול ,אני מקפלת כמו קרפ קיפול קל מכל צד, זה גם נוח לאחיזה.

    מיד לאחר הוספת התוספת הרצויה, מקפלים את העלה בצורה שיהיה נוח לאכול. צילום: אמלי פינק
    מיד לאחר הוספת התוספת הרצויה מקפלים את העלה בצורה שיהיה נוח לאכול. צילום: אמלי פינק


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בוריקה אה לה פרמז׳ן: בוריקה מ-2 מצרכים בלבד ללא גלוטן!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Shiraz Pashinsky

תגובות (3)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי לילך, איזה כיף לשמוע!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות