רקע הנמל מעודכן

עוגת גבינה אפויה וקלה של נטלי לוין

עוגת גבינה אפויה טעימה וקלה להכנה ללא גלוטן של נטלי לוין - עוגה שלא תצליחו להפסיק לאכול ובלי רגשות אשמה.
עוגת גבינה אפויה טעימה וקלה להכנה ללא גלוטן של נטלי לוין - עוגה שלא תצליחו להפסיק לאכול ובלי רגשות אשמה.
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
39 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    2539
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2539.4 קק״ל 2539.4 קק״ל
    פחמימות 296.8 גרם 296.8 גרם
    שומן 94.1 גרם 94.1 גרם
    נתרן 3815.1 מ״ג 3815.1 מ״ג
    חלבון 121.2 גרם 121.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 43.0 גרם 43.0 גרם
    כולסטרול 1668.0 מ״ג 1668.0 מ״ג
    סידן 1073.6 מ״ג 1073.6 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 1671.4 מ״ג 1671.4 מ״ג
    אבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    2539
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2539.4 קק״ל 2539.4 קק״ל
    פחמימות 296.8 גרם 296.8 גרם
    שומן 94.1 גרם 94.1 גרם
    נתרן 3815.1 מ״ג 3815.1 מ״ג
    חלבון 121.2 גרם 121.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 43.0 גרם 43.0 גרם
    כולסטרול 1668.0 מ״ג 1668.0 מ״ג
    סידן 1073.6 מ״ג 1073.6 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 1671.4 מ״ג 1671.4 מ״ג
    אבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות גבינה
נטלי לוין
X

39 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


אופציונלי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות (ללא טורבו) ומרפדים את התבנית בנייר אפייה - בתחתית ובדפנות.
  2. בקערה גדולה טורפים יחד גבינה לבנה, שמנת חמוצה, סוכר, וניל, מלח וקליפת לימון לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים את הביצה בזו אחר זו תוך טריפה בין הוספה להוספה.
  4. מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב עד להטמעה בתערובת. אם רוצים, מוסיפים אבקת חלבון יחד עם הקורנפלור.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית.
  6. אופים במשך כשעה או עד שהעוגה תפוחה, זהובה ומעט רוטטת במרכזה.
  7. מצננים את העוגה בתנור מכובה עד שהיא מגיעה לטמפרטורת החדר. במהלך הצינון היא קצת תאבד מנפחה וזה בסדר.
  8. מצננים לילה במקרר.
  9. מגישים עם אבקת סוכר.

הערות

  • העוגה נשמרת בכלי סגור במקרר עד שבוע.
  • במקום שמנת חמוצה אפשר להשתמש ביוגורט יווני באותה כמות.
  • במקום גבינה לבנה 5% אפשר להשתמש בגבינה 9%.
  • אם לא אוהבים – אפשר להשמיט את קליפת הלימון המגוררת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה אפויה וקלה של נטלי לוין

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (61)

Avatar

    Avatar
    פלוני אלמוני

    נשמע מעולה ניתן להחליף סוכר בסוכרזית?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, ניתן להשתמש בסטיוויה או סוכרלוז

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות