באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

רון יוחננוב חריף מתמיד: צ’ילי קון קרנה בסיר פודי נינג’ה

רון יוחננוב מכין את המנה המקסיקנית האהובה עם השם שהכי כייף לבטא - צ'ילי קון קרנה! תבשיל בשר בקר, עם שעועית שחורה, שום ועגבניות שמתבשלים היטב בסיר אחד
רון יוחננוב מכין את המנה המקסיקנית האהובה עם השם שהכי כייף לבטא - צ'ילי קון קרנה! תבשיל בשר בקר, עם שעועית שחורה, שום ועגבניות שמתבשלים היטב בסיר אחד
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    515
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 514.9 קק״ל 2059.6 קק״ל
    פחמימות 28.3 גרם 113.3 גרם
    שומן 26.4 גרם 105.8 גרם
    נתרן 358.4 מ״ג 1433.8 מ״ג
    חלבון 37.5 גרם 150.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 21.0 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 31.6 גרם
    כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 92.7 מ״ג 370.9 מ״ג
    ברזל 6.1 מ״ג 24.3 מ״ג
    אשלגן 901.5 מ״ג 3605.8 מ״ג
    אבץ 8.8 מ״ג 35.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    515
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 514.9 קק״ל 2059.6 קק״ל
    פחמימות 28.3 גרם 113.3 גרם
    שומן 26.4 גרם 105.8 גרם
    נתרן 358.4 מ״ג 1433.8 מ״ג
    חלבון 37.5 גרם 150.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 21.0 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 31.6 גרם
    כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 92.7 מ״ג 370.9 מ״ג
    ברזל 6.1 מ״ג 24.3 מ״ג
    אשלגן 901.5 מ״ג 3605.8 מ״ג
    אבץ 8.8 מ״ג 35.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל מקסיקני
רון יוחננוב
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

    1. מדליקים את סיר הנינג’ה פודי, שופכים לתוך הסיר הקרמי את הבצל עם השמן ומפעילים על פונקציית טיגון באוויר חם למשך 10 דקות.
    2. מוסיפים את הבשר, השום, הצ’ילי והתבלינים ומטגנים שוב באוויר חם כ-5 דקות.
    3. לאחר הטיגון מפוררים היטב את הבשר בעזרת כף עץ שופכים פנימה את השעועית יחד עם העגבניות המרוסקות והמים.
    4. מחליפים למכסה סיר לחץ ומפעילים 60 דקות על פונקציית סיר לחץ במצב HIGH. בתום הזמן, משחררים את שסתום הסיר לחץ.
    5. מגישים חם מעל אורז לבן או בתוך טורטייה.
    6. אם בתוך טורטייה: מחממים טורטייה כמה שניות מכל צד, ממלאים בעלים ירוקים, אבוקדו וירקות יחד עם התבשיל צ’ילי קון קרנה, מגלגלים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רון יוחננוב חריף מתמיד: צ’ילי קון קרנה בסיר פודי נינג’ה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות