קציצות עוף ואיטריות אסיאתיות – הכי שיחוק!
מתגעגעים לתאילנד? קבלו מתכון לקציצות עוף אסיאתיות, נימוחות, עוקצניות וללא גלוטן במתכון מנצח וקל להכנה של נעמה פלד עם טוויסט מפתיע
מתגעגעים לתאילנד? קבלו מתכון לקציצות עוף אסיאתיות, נימוחות, עוקצניות וללא גלוטן במתכון מנצח וקל להכנה של נעמה פלד עם טוויסט מפתיע
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 95.7 קק״ל 1435.8 קק״לפחמימות 5.1 גרם 77.1 גרםשומן 4.1 גרם 61.9 גרםנתרן 64.4 מ״ג 965.9 מ״גחלבון 9.4 גרם 141.0 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.4 גרםשומן רווי 1.2 גרם 17.4 גרםכולסטרול 43.0 מ״ג 645.0 מ״גסידן 6.8 מ״ג 101.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 8.1 מ״גאשלגן 292.9 מ״ג 4392.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 12.4 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות96
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 95.7 קק״ל 1435.8 קק״לפחמימות 5.1 גרם 77.1 גרםשומן 4.1 גרם 61.9 גרםנתרן 64.4 מ״ג 965.9 מ״גחלבון 9.4 גרם 141.0 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.4 גרםשומן רווי 1.2 גרם 17.4 גרםכולסטרול 43.0 מ״ג 645.0 מ״גסידן 6.8 מ״ג 101.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 8.1 מ״גאשלגן 292.9 מ״ג 4392.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 12.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 96 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות
-
750 גרם עוף טחון
-
50 גרם אטריות אורז דקיקותמזרח מערבשבורות ל-1.5 ס"מ
-
1 כף רוטב סרירצ’המזרח מערב
-
1 כפית קליפת לימון
-
1/2 לימון בינוניסחוט
-
2 כפיות פלפלי צ'ילי אדומיםקצוץ
-
2 כפות כוסברהקצוצה
-
1/2 כוס אפונה ירוקה עדינה קפואה
-
1 כף דבש
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
1/2 בצל סגול בינוניקצוץ
הגשה
-
מזרח מערב
-
פלח לימון
אופן הכנה
- שופכים מים רותחים לקערה חסינה לחום. מכניסים את האטריות השבורות לכמה דק’ למים הרותחים עד שהן מתרככות ומסננים.
- בקערה גדולה מערבבים את שאר חומרי הקציצות יחד עם האטריות ולשים היטב היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה.
- בעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות. מגלגלים אותן בקמח האורז ומנערים את עודפי הקמח.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות עד לקבלת גוון זהוב ויפה. מגישים עם מיונז מעורבב במעט סרירצ’ה דבש.
אופן הכנה
- שופכים מים רותחים לקערה חסינה לחום. מכניסים את האטריות השבורות לכמה דק’ למים הרותחים עד שהן מתרככות ומסננים.
- בקערה גדולה מערבבים את שאר חומרי הקציצות יחד עם האטריות ולשים היטב היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה.
- בעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות. מגלגלים אותן בקמח האורז ומנערים את עודפי הקמח.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות עד לקבלת גוון זהוב ויפה. מגישים עם מיונז מעורבב במעט סרירצ’ה דבש.
עוד מתכונים שאתם חייבים להכין:
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (8)
היי 🙂 האם העוף נהיה מוכן בטיגון ולא נשאר נא בפנים?
היי חמוטל, אין סיבה שיישאר נא.
האם הן טעימות גם למחרת ? האם חייבים אטריות בתוך העיסה ?
כן, הקציצות נשמרות גם למחרת. מומלץ להיצמד למצרכי המתכון.