כשבא משהו מהיר וטעים מכינים סלופי ג’ו!

סלופי ג'ו זו קלאסיקה אמריקאית במיטבה! מה זה בעצם סלופי ג'ו? כריך בשר טחון מבושל עם שפע טעמים מתוקים, חריפים ומלוחים בלחמנייה קלויה. הילדים יעריצו אתכם!
סלופי ג'ו זו קלאסיקה אמריקאית במיטבה! מה זה בעצם סלופי ג'ו? כריך בשר טחון מבושל עם שפע טעמים מתוקים, חריפים ומלוחים בלחמנייה קלויה. הילדים יעריצו אתכם!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
89 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    710
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 710.4 קק״ל 2841.6 קק״ל
    פחמימות 44.9 גרם 179.5 גרם
    שומן 41.5 גרם 166.1 גרם
    נתרן 988.6 מ״ג 3954.4 מ״ג
    חלבון 37.6 גרם 150.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 10.4 גרם 41.7 גרם
    כולסטרול 120.6 מ״ג 482.5 מ״ג
    סידן 56.1 מ״ג 224.4 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 20.3 מ״ג
    אשלגן 836.6 מ״ג 3346.5 מ״ג
    אבץ 8.5 מ״ג 34.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    710
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 710.4 קק״ל 2841.6 קק״ל
    פחמימות 44.9 גרם 179.5 גרם
    שומן 41.5 גרם 166.1 גרם
    נתרן 988.6 מ״ג 3954.4 מ״ג
    חלבון 37.6 גרם 150.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 10.4 גרם 41.7 גרם
    כולסטרול 120.6 מ״ג 482.5 מ״ג
    סידן 56.1 מ״ג 224.4 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 20.3 מ״ג
    אשלגן 836.6 מ״ג 3346.5 מ״ג
    אבץ 8.5 מ״ג 34.0 מ״ג
    סגור

נמאס לילדים מקציצות, שניצלים והמבורגרים? הכינו להם מנה מושלמת לכל המשפחה ברבע שעה עבודה גג. קבלו מתכון של סלופי ג’ו, הביס הכי מלכלך והכי מענג שתכניסו לפה. אם בא לכם בכלל לפנק את עצמכם שימו מעליו ביצת עין… אוף! חגיגה של סלופי ג’ו בבית!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
מערכת Foody
X

89 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לבשר

להגשה


אופן הכנה

איך מכינים סלופי ג'ו בבית? צילום: שניר גואטה
איך מכינים סלופי ג’ו בבית? צילום: שניר גואטה
  1. מכינים את הבשר: מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את הבשר הטחון. מערבבים היטב עד שהבשר נפרד לפירורים ומבושל (הופך לחום).
  2. מוסיפים את הבצל והפלפל צ’ילי ומערבבים.
  3. מוסיפים את השום ומערבבים עוד כ-2 דקות.
  4. מוסיפים את הקטשופ, רסק העגבניות, הסוכר, החרדל, רוטב הווסטרשר, הטבסקו, המלח והפלפל, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כ-20 דקות עד שהנוזלים מתאדים והרוטב מסמיך מעט (יש לערבב מדי פעם ולהזהר שהרוטב לא יישרף).
  5. מגישים את המנה: חוצים את הלחמניות וקולים אותן מעט בתנור או בטוסטר (מהסוג שנפתח).
  6. מורחים על הלחמניות מיונז או איולי שום, ממלאים כל לחמנייה בכמות נדיבה של תערובת הבשר, מוסיפים פטרוזיליה ובצל סגול ומגישים עם הרבה מפיות.
    סלופי ג'ו. צילום: שניר גואטה
    סלופי ג’ו. צילום: שניר גואטה

    סלופי ג'ו לפני הסתערות (צילום: שניר גואטה)
    סלופי ג’ו לפני הסתערות צילום: שניר גואטה

 


מתכונים לארוחת ערב שילדים אוהבים:
כשבא משהו מהיר וטעים מכינים סלופי ג’ו!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (28)

Avatar

    Avatar
    לאה

    בסרטון קודם הבצל, במתכון קודם הבשר. מה באמת?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי לאה, יכולה להתחיל עם הבצל

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות