הניצחון בידינו: עוגת גבינה קרה קלה
עוגת גבינה דיאטטית קרה על בסיס פירורים בציפוי ריבת פירות יער ללא סוכר, היא לא רק קלה מאוד להכנה אלא גם דלת קלוריות, אנחנו קוראים לזה ניצחון!
עוגת גבינה דיאטטית קרה על בסיס פירורים בציפוי ריבת פירות יער ללא סוכר, היא לא רק קלה מאוד להכנה אלא גם דלת קלוריות, אנחנו קוראים לזה ניצחון!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 12276.4 קק״ל 12276.4 קק״לפחמימות 9164.4 גרם 9164.4 גרםשומן 9466.1 גרם 9466.1 גרםנתרן 9153.2 מ״ג 9153.2 מ״גחלבון 9166.9 גרם 9166.9 גרםסיבים תזונתיים 9140.0 גרם 9140.0 גרםשומן רווי 9348.5 גרם 9348.5 גרםכולסטרול 9355.5 מ״ג 9355.5 מ״גסידן 9164.9 מ״ג 9164.9 מ״גברזל 9140.0 מ״ג 9140.0 מ״גאשלגן 9171.9 מ״ג 9171.9 מ״גאבץ 9140.0 מ״ג 9140.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות12276
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 12276.4 קק״ל 12276.4 קק״לפחמימות 9164.4 גרם 9164.4 גרםשומן 9466.1 גרם 9466.1 גרםנתרן 9153.2 מ״ג 9153.2 מ״גחלבון 9166.9 גרם 9166.9 גרםסיבים תזונתיים 9140.0 גרם 9140.0 גרםשומן רווי 9348.5 גרם 9348.5 גרםכולסטרול 9355.5 מ״ג 9355.5 מ״גסידן 9164.9 מ״ג 9164.9 מ״גברזל 9140.0 מ״ג 9140.0 מ״גאשלגן 9171.9 מ״ג 9171.9 מ״גאבץ 9140.0 מ״ג 9140.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 12276 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
20 פתי בר וניל
-
1 כף סוכרלוזאו סוכר לבן, אם לא שומרים
-
100 גרם חמאהמומסת
שכבת גבינה
-
500גרם או 2 גביעי גבינת שמנתבטמפרטורת החדר
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/2 כוס אבקת סוכרלוז
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
הגשה
-
1 צנצנת ריבת פירות יערללא תוספת סוכר
אופן הכנה
- מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה. מרפדים את דופן התבנית בעוד פס נייר אפייה או שקף.
- מכינים את הבסיס: שמים בקערת מעבד מזון את כל המרכיבים וטוחנים לתערובת פירורית במרקם חול ים. מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים היטב לתחתית מעבירים למקפיא.
- שמים בקערת מיקסר עם וו בלון את כל מרכיבי שכבת הגבינה ומקציפים במשך כ-3-4 דקות, או עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
- יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית הקרה ומיישרים.
- מעבירים למקפיא ל-4 שעות לפחות, או ללילה שלם. כשעה לפני הגשה מעבירים למקרר.
- מוציאים את העוגה מהתבנית, חותכים למשולשים, יוצקים מעל כל משולש כמות נדיבה של ריבה ומגישים.
אופן הכנה
- מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה. מרפדים את דופן התבנית בעוד פס נייר אפייה או שקף.
- מכינים את הבסיס: שמים בקערת מעבד מזון את כל המרכיבים וטוחנים לתערובת פירורית במרקם חול ים. מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים היטב לתחתית מעבירים למקפיא.
- שמים בקערת מיקסר עם וו בלון את כל מרכיבי שכבת הגבינה ומקציפים במשך כ-3-4 דקות, או עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
- יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית הקרה ומיישרים.
- מעבירים למקפיא ל-4 שעות לפחות, או ללילה שלם. כשעה לפני הגשה מעבירים למקרר.
- מוציאים את העוגה מהתבנית, חותכים למשולשים, יוצקים מעל כל משולש כמות נדיבה של ריבה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אם אני רוצה להכין את העוגה ברינג 26 צריך להכפיל את הכמות?
לא, אותה כמות, רק שהעוגה תצא קצת יותר נמוכה.