קפה קוריאני מוקצף: להרגיש בבית קפה בבית!
רותם בן מויאל מכין לנו את כוס הקפה המושלמת! קפה קוריאני קר ומוקצף מאספרסו טרי שעושה אווירה וריח בבית של בית קפה - מי אמר שלא כיף להיות בסגר?
רותם בן מויאל מכין לנו את כוס הקפה המושלמת! קפה קוריאני קר ומוקצף מאספרסו טרי שעושה אווירה וריח בבית של בית קפה - מי אמר שלא כיף להיות בסגר?
- רותם בן מויאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 134.1 קק״ל 268.1 קק״לפחמימות 20.5 גרם 41.0 גרםשומן 4.0 גרם 7.9 גרםנתרן 88.2 מ״ג 176.3 מ״גחלבון 6.2 גרם 12.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 2.2 גרם 4.3 גרםכולסטרול 10.8 מ״ג 21.6 מ״גסידן 124.2 מ״ג 248.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 387.5 מ״ג 775.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות134
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 134.1 קק״ל 268.1 קק״לפחמימות 20.5 גרם 41.0 גרםשומן 4.0 גרם 7.9 גרםנתרן 88.2 מ״ג 176.3 מ״גחלבון 6.2 גרם 12.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 2.2 גרם 4.3 גרםכולסטרול 10.8 מ״ג 21.6 מ״גסידן 124.2 מ״ג 248.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 387.5 מ״ג 775.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 134 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כוסות אספרסוקצר
-
3 כפות סוכר לבןאפשר יותר או פחות, תלוי כמה מתוק אתם אוהבים את הקפה שלכם
-
1 חופן קוביות קרח
-
1 כוס חלב 3%חצי כוס בערך לכוס קפה אחת
אופן הכנה
- מכינים במכונת קפה 2 כוסות אספרסו קצר, בקערה שמים את האספרסו יחד עם הסוכר ומתחילים להקציף. אפשר עם מיקסר ידני או בעזרת מטרפה (מה שעובד עבורכם בצורה הטובה ביותר) בסופו של דבר, אמור להתקבל קצף סמיך סמיך של קפה מתקתק.
- בכוס גדולה (או זו שאתם הכי אוהבים לשתות בה קפה) שמים חופן של קוביות קרח, מוסיפים חלב (כ-2 שליש מגובה הכוס).
- בעזרת כף יוצקים את הקצף קפה עד למעלה (ועוד טיפה) ומגישים!
אופן הכנה
- מכינים במכונת קפה 2 כוסות אספרסו קצר, בקערה שמים את האספרסו יחד עם הסוכר ומתחילים להקציף. אפשר עם מיקסר ידני או בעזרת מטרפה (מה שעובד עבורכם בצורה הטובה ביותר) בסופו של דבר, אמור להתקבל קצף סמיך סמיך של קפה מתקתק.
- בכוס גדולה (או זו שאתם הכי אוהבים לשתות בה קפה) שמים חופן של קוביות קרח, מוסיפים חלב (כ-2 שליש מגובה הכוס).
- בעזרת כף יוצקים את הקצף קפה עד למעלה (ועוד טיפה) ומגישים!
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
היפו הפשר לקנות הספרסו
היי מיכל, מכינים את האספרסו במכונה. זו המכונה בה משתמשים במתכון:
https://www.siemens-home.bsh-group.com/il/appliances/coffee-machines/fully-automatic-freestanding-coffee-machines?cid=foody_ron_coffe%7Ccoop%7C%7C%7Coth%7Cfoody%7Cintext_link%7Coth%7C%7C