בשר מפורק בקלי קלות של רון יוחננוב
היש מגרה מבשר מפורק רך רך שנופל מהמזלג? אז לרון יוחננוב יש מתכון מושלם בשבילכם לבשר מפורק ברוטב ברביקיו שמכינים בקלי קלות. והכי כיף? בלחמניות באן עננית
היש מגרה מבשר מפורק רך רך שנופל מהמזלג? אז לרון יוחננוב יש מתכון מושלם בשבילכם לבשר מפורק ברוטב ברביקיו שמכינים בקלי קלות. והכי כיף? בלחמניות באן עננית
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 552.6 קק״ל 2763.1 קק״לפחמימות 3.6 גרם 17.9 גרםשומן 16.5 גרם 82.3 גרםנתרן 910.7 מ״ג 4553.4 מ״גחלבון 61.8 גרם 309.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.0 מ״ג 9.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-25 דק׳
-
קלוריות553
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 552.6 קק״ל 2763.1 קק״לפחמימות 3.6 גרם 17.9 גרםשומן 16.5 גרם 82.3 גרםנתרן 910.7 מ״ג 4553.4 מ״גחלבון 61.8 גרם 309.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.0 מ״ג 9.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-25 דק׳ | קלוריות 553 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג בשר צלי מס’ 5או נתח בשר לבישול ארוך
-
2 כפות שמן זית
-
7 כפות רוטב ברביקיו
-
2 כוסות מים
-
או עשבי תיבול
-
1 שקית סנו סושי – שקיות צלייה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מניחים את נתח הבשר בתוך סנו סושי - שקיות צלייה. שופכים פנימה אל השקית 4 כפות רוטב ברביקיו, שמן זית, מים ומתבלים במלח, פלפל ועשבי תיבול.
- סוגרים את השקית. בעזרת מספריים יוצרים חור קטן בשקית.
- אופים בתנור שעתיים.
- לאחר מכן, מעבירים את הבשר למשטח העבודה. בעזרת סכין או מזלג מפוררים את הבשר. מוסיפים עוד 3 כפות רוטב ברביקיו ומערבבים היטב.
- מגישים חם לצד לחמניות באן ותוספות.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מניחים את נתח הבשר בתוך סנו סושי - שקיות צלייה. שופכים פנימה אל השקית 4 כפות רוטב ברביקיו, שמן זית, מים ומתבלים במלח, פלפל ועשבי תיבול.
- סוגרים את השקית. בעזרת מספריים יוצרים חור קטן בשקית.
- אופים בתנור שעתיים.
- לאחר מכן, מעבירים את הבשר למשטח העבודה. בעזרת סכין או מזלג מפוררים את הבשר. מוסיפים עוד 3 כפות רוטב ברביקיו ומערבבים היטב.
- מגישים חם לצד לחמניות באן ותוספות.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (31)
האם בשר מס’ 8 מתאים?
היי חוה, אפשר גם עם בשר מספר 8
לכמה מעלות בתנור ? והאם בטורבו ?
200 מעלות חום עליון תחתון (ראי סעיף 1 באופן ההכנה)