עוגת תפוזים וקוקוס בחושה פשוטה וטעימה
מחפשים מתכון של עוגה פשוטה וטעימה? יש לנו את המתכון בשבילכם, עוגת תפוזים וקוקוס בחושה שממש מחכה שמישהו ישים מים לקפה או תה.
מחפשים מתכון של עוגה פשוטה וטעימה? יש לנו את המתכון בשבילכם, עוגת תפוזים וקוקוס בחושה שממש מחכה שמישהו ישים מים לקפה או תה.
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4564.9 קק״ל 4564.9 קק״לפחמימות 344.3 גרם 344.3 גרםשומן 322.5 גרם 322.5 גרםנתרן 2546.6 מ״ג 2546.6 מ״גחלבון 80.5 גרם 80.5 גרםסיבים תזונתיים 22.5 גרם 22.5 גרםשומן רווי 71.3 גרם 71.3 גרםכולסטרול 1196.0 מ״ג 1196.0 מ״גסידן 655.7 מ״ג 655.7 מ״גברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 1917.0 מ״ג 1917.0 מ״גאבץ 8.1 מ״ג 8.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות4565
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4564.9 קק״ל 4564.9 קק״לפחמימות 344.3 גרם 344.3 גרםשומן 322.5 גרם 322.5 גרםנתרן 2546.6 מ״ג 2546.6 מ״גחלבון 80.5 גרם 80.5 גרםסיבים תזונתיים 22.5 גרם 22.5 גרםשומן רווי 71.3 גרם 71.3 גרםכולסטרול 1196.0 מ״ג 1196.0 מ״גסידן 655.7 מ״ג 655.7 מ״גברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 1917.0 מ״ג 1917.0 מ״גאבץ 8.1 מ״ג 8.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 4565 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
לעוגת תפוזים עם קוקוס:
-
1 כוס קמח תופח
-
1 כוס קוקוס טחון
-
3/4 כוס שקדים טחוניםאו קמח שקדים
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 כף חומץ 5%
-
4 ביצים L
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כף קליפת תפוז
-
1/2 כוס מיץ תפוזים
-
1 כוס שמן קנולה
-
1 כוס רוויוןאו חלב או שמנת חמוצה
-
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום בינוני של 170 מעלות.
- משמנים היטב שתי תבניות אינגליש קייק או תבנית אפייה עגולה בקוטר 24 ס”מ.
- מערבבים את החומרים היבשים בקערה (קמח, אבקת סודה, שקדים מולבנים טחונים וקוקוס).
- מקציפים בקערה נפרדת את הביצים והסוכר עד שמתקבלת עיסה יחסית בהירה ותפוחה.
- מוסיפים לקערת הביצים את גרידת התפוז, החומץ, הוניל, מיץ התפוזים, השמן והרוויון ומערבבים.
- מוסיפים את החומרים היבשים בכמה פעמים לתערובת הביצים והתפוז (התערובת הרטובה) ובוחשים.
- מעבירים את בלילת עוגת תפוזים וקוקוס לתבנית 24 או לתבניות אינגלישקייק ואופים על טורבו 30 דקות.
- מקשטים את עוגת תפוזים וקוקוס באבקת סוכר או בתפוזים מזוגגים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום בינוני של 170 מעלות.
- משמנים היטב שתי תבניות אינגליש קייק או תבנית אפייה עגולה בקוטר 24 ס”מ.
- מערבבים את החומרים היבשים בקערה (קמח, אבקת סודה, שקדים מולבנים טחונים וקוקוס).
- מקציפים בקערה נפרדת את הביצים והסוכר עד שמתקבלת עיסה יחסית בהירה ותפוחה.
- מוסיפים לקערת הביצים את גרידת התפוז, החומץ, הוניל, מיץ התפוזים, השמן והרוויון ומערבבים.
- מוסיפים את החומרים היבשים בכמה פעמים לתערובת הביצים והתפוז (התערובת הרטובה) ובוחשים.
- מעבירים את בלילת עוגת תפוזים וקוקוס לתבנית 24 או לתבניות אינגלישקייק ואופים על טורבו 30 דקות.
- מקשטים את עוגת תפוזים וקוקוס באבקת סוכר או בתפוזים מזוגגים.
הערות
- אפשר להחליף את השקדים הטחונים בפרג או בקמח
- אפשר להחליף את הרוויון בחלב או ביוגורט או בשמנת חמוצה
הערות
- אפשר להחליף את השקדים הטחונים בפרג או בקמח
- אפשר להחליף את הרוויון בחלב או ביוגורט או בשמנת חמוצה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (21)
האם אפשר להכין את המתכון כעוגות אישיות? תודה
כן, אבל לאפות 20 דקות ולא 30 דקות ולבדוק עם קיסם אם מוכנות
איזה עוגה מעולה!!! פשוטה ובאמת נשאבת.. לא נשאר כלום מיום שישי
שמחים לשמוע! 🙂