-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 603.7 קק״ל 2414.9 קק״לפחמימות 57.1 גרם 228.3 גרםשומן 17.5 גרם 69.9 גרםנתרן 628.5 מ״ג 2514.0 מ״גחלבון 29.3 גרם 117.1 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.9 גרםשומן רווי 3.8 גרם 15.3 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסידן 66.1 מ״ג 264.5 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.4 מ״גאשלגן 613.4 מ״ג 2453.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-55 דק׳
-
קלוריות604
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 603.7 קק״ל 2414.9 קק״לפחמימות 57.1 גרם 228.3 גרםשומן 17.5 גרם 69.9 גרםנתרן 628.5 מ״ג 2514.0 מ״גחלבון 29.3 גרם 117.1 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.9 גרםשומן רווי 3.8 גרם 15.3 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסידן 66.1 מ״ג 264.5 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.4 מ״גאשלגן 613.4 מ״ג 2453.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-55 דק׳ | קלוריות 604 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
משרה
-
2 שיני שוםכתושות
-
2 כוסות יין לבן חצי יבש
-
2 כוסות מיץ תפוזיםסחוט טרי
-
1 כף דבש
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
4 כפות שמן זית קלאסי
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כוס צימוקים בהירים
אפייה
-
1/2 כוס מים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים בקערה גדולה את חומרי המשרה.
- מכניסים לתוך הקערה את חלקי העוף ואת הירקות ומערבבים היטב כך שהעוף והירקות יהיו מצופים.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות או אפילו ללילה שלם.
- מסדרים בתבנית חסינת חום את הירקות ועליהם מניחים את חלקי העוף ושופכים פנימה את המשרה.
- מוסיפים את המים, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים שעה בתנור.
- מסירים את רדיד האלומיניום, הופכים את העוף כשהעור כלפי מעלה.
- יוצקים מהנוזלים על העוף ואופים עוד 30 דקות עד שהעוף משחים.
- מגישים עם אורז או עם תפוחי אדמה אפויים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים בקערה גדולה את חומרי המשרה.
- מכניסים לתוך הקערה את חלקי העוף ואת הירקות ומערבבים היטב כך שהעוף והירקות יהיו מצופים.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות או אפילו ללילה שלם.
- מסדרים בתבנית חסינת חום את הירקות ועליהם מניחים את חלקי העוף ושופכים פנימה את המשרה.
- מוסיפים את המים, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים שעה בתנור.
- מסירים את רדיד האלומיניום, הופכים את העוף כשהעור כלפי מעלה.
- יוצקים מהנוזלים על העוף ואופים עוד 30 דקות עד שהעוף משחים.
- מגישים עם אורז או עם תפוחי אדמה אפויים.
בשיתוף עם יד מרדכי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (27)
שלום, האם ניתן להוסיף חמוציות במקום צימוקים?
הי דוד. אפשר להחליף בחמוציות. בהחלט.
האם ניתן לבשל בסיר במקום לאפות?
כן אפשר.
זה 4 וחצי כוסות של נוזלים זה לא יותר מדי?
נכון מאוד, זה המתכון.