מוקפץ עוף וברוקולי עם קשיו

הכי טעים, הכי מהיר והכי קל להכנה – מוקפץ עוף מנתחי פרגיות שנשארות רכות בזכות תוספת מיוחדת, אטריות, פרחי ברוקולי וקשיו קראנצ'י ברוטב משגע
הכי טעים, הכי מהיר והכי קל להכנה – מוקפץ עוף מנתחי פרגיות שנשארות רכות בזכות תוספת מיוחדת, אטריות, פרחי ברוקולי וקשיו קראנצ'י ברוטב משגע
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    550
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 550.4 קק״ל 1651.2 קק״ל
    פחמימות 32.6 גרם 97.7 גרם
    שומן 28.3 גרם 84.9 גרם
    נתרן 1270.0 מ״ג 3810.0 מ״ג
    חלבון 38.8 גרם 116.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 6.5 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 36.0 מ״ג 108.0 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 354.7 מ״ג 1064.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    550
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 550.4 קק״ל 1651.2 קק״ל
    פחמימות 32.6 גרם 97.7 גרם
    שומן 28.3 גרם 84.9 גרם
    נתרן 1270.0 מ״ג 3810.0 מ״ג
    חלבון 38.8 גרם 116.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 6.5 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 36.0 מ״ג 108.0 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 354.7 מ״ג 1064.0 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערה בינונית שמים את רצועות הפרגיות ומפזרים מעל את הקורנפלור.
  2. מוסיפים 3 כפות רוטב סויה ומערבבים היטב. מאפשרים לעוף לנוח ביחד עם הקורנפלור במשך 15 דקות בחוץ או למשך הלילה במקרר סגור בקופסה.
  3. בינתיים פורסים את הבצל לרצועות וקוצצים את השום והג’ינג’ר לקוביות קטנות.
  4. חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים.
  5. על כיריים בווק גדול או סיר רחב ונמוך (סוטאז) שמים שמן ומטגנים את הבצל במשך 4 דקות. ממש ממש חשוב לעבוד על האש הכי גבוהה כי אנחנו רוצים כאן צריבה ולא בישול.
  6. מוסיפים את השום והג’ינג’ר ומטגנים יחד, תוך כדי ערבוב, במשך 2 דקות.
  7. מוסיפים את הפרגיות שהושרו בקורנפלור וסויה ומערבבים. מטגנים יחד עד שהעוף משנה את צבעו ולא יותר. קחו בחשבון שזה עוד ממשיך להתבשל.
  8. מוסיפים פרחי ברוקולי וקשיו ומטגנים ביחד 2 דקות.
  9. מזלפים מעל רוטב טריאקי, רוטב צ’ילי מתוק ושמן שומשום ומערבבים.
  10. מוסיפים את האטריות ואת המים ומערבבים בעדינות עד שהאטריות נפרדות. ממשיכים לטגן יחד עד שהאטריות נפרדות לגמרי וסופגות את הרוטב. במשך 8 דקות.
  11. מגישים מיד אפשר עם בצל ירוק קצוץ מעל או כוסברה אבל ממש לא חייבים.
מוקפץ עוף וברוקולי עם קשיו1
מוקפץ עוף וברוקולי עם קשיו. צילום: רחלי קרוט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות