< רקע נינג'ה

שניצל מגולגל במילוי פירה בסמארט ליד

שניצל עוף דק דק מגולגל וממולא בפירה והכל במכשיר אחד - בסמארט ליד! דרך טעימה ומיוחדת לאכול את השניצל שלכם בשישי או בכל יום אחר בשבוע
שניצל עוף דק דק מגולגל וממולא בפירה והכל במכשיר אחד - בסמארט ליד! דרך טעימה ומיוחדת לאכול את השניצל שלכם בשישי או בכל יום אחר בשבוע
  • מעדני גורמה
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    456
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 455.6 קק״ל 1822.3 קק״ל
    פחמימות 84.9 גרם 339.4 גרם
    שומן 4.0 גרם 16.2 גרם
    נתרן 611.2 מ״ג 2444.7 מ״ג
    חלבון 15.1 גרם 60.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.7 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 4.0 גרם
    כולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 37.2 מ״ג 148.7 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 218.9 מ״ג 875.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    456
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 455.6 קק״ל 1822.3 קק״ל
    פחמימות 84.9 גרם 339.4 גרם
    שומן 4.0 גרם 16.2 גרם
    נתרן 611.2 מ״ג 2444.7 מ״ג
    חלבון 15.1 גרם 60.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.7 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 4.0 גרם
    כולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 37.2 מ״ג 148.7 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 218.9 מ״ג 875.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומניחים אותם בתוך סלסילת הטיגון.
  2. ממלאים את הסיר של מכשיר הנינג’ה סמארט ליד ב- 3 כוסות מים רותחים, מדליקים על מצב סיר לחץ בטמפרטורת HIGH למשך 5 דקות.
  3. בסיום משחררים את הלחץ, מוציאים את תפוחי האדמה לכלי נפרד, מועכים ומכינים מהם פירה.
  4. שוטפים את הסיר וסלסילת הטיגון ומייבשים היטב.
  5. מחזירים את הסיר למכשיר ומטגנים בצל פרוס לרצועות על תוכנית בישול/צריבה עד שקיפות, מוסיפים מעט פלפל שחור וכורכום וממשיכים לטגן, ניתן להוסיף מעט מלח לפי הטעם.
  6. מערבבים את הבצל עם הפירה.
  7. מכינים בקערה בלילה של 2 ביצים עם מעט פפריקה ומלח, לוקחים את השניצלים הפרוסים דק וממלאים אותם בנדיבות בתערובת עם הפירה והבצל ומגלגלים.
  8. לאחר מכן טובלים בבלילה ומצפים היטב בפירורי לחם.
  9. מדליקים את הסמארט ליד על תוכנית טיגון באוויר חם בטמפרטורה של 200 מעלות למשך 10 דק’ (הזמן תלוי בעובי השניצלים). כאשר המכשיר חם מניחים את השניצלים בתוך סלסילת הטיגון, מרססים בשמן וסוגרים את המכסה.
  10. באמצע הזמן פותחים את המכסה והופכים את השניצלים.
שניצל מגולגל2
שניצל מגולגל. צילום: חיה טבואדה

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות