שניצל מגולגל במילוי פירה בסמארט ליד
שניצל עוף דק דק מגולגל וממולא בפירה והכל במכשיר אחד - בסמארט ליד! דרך טעימה ומיוחדת לאכול את השניצל שלכם בשישי או בכל יום אחר בשבוע
שניצל עוף דק דק מגולגל וממולא בפירה והכל במכשיר אחד - בסמארט ליד! דרך טעימה ומיוחדת לאכול את השניצל שלכם בשישי או בכל יום אחר בשבוע
- מעדני גורמה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 455.6 קק״ל 1822.3 קק״לפחמימות 84.9 גרם 339.4 גרםשומן 4.0 גרם 16.2 גרםנתרן 611.2 מ״ג 2444.7 מ״גחלבון 15.1 גרם 60.5 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.7 גרםשומן רווי 1.0 גרם 4.0 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״גסידן 37.2 מ״ג 148.7 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 218.9 מ״ג 875.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות456
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 455.6 קק״ל 1822.3 קק״לפחמימות 84.9 גרם 339.4 גרםשומן 4.0 גרם 16.2 גרםנתרן 611.2 מ״ג 2444.7 מ״גחלבון 15.1 גרם 60.5 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.7 גרםשומן רווי 1.0 גרם 4.0 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״גסידן 37.2 מ״ג 148.7 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 218.9 מ״ג 875.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 456 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג שניצל עוף טרי פרוס דק
-
2 בצלים בינונייםפרוס
-
3 תפוחי אדמה גדוליםקלופים
-
1/4 כפית כורכום
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
2 ביצים Mטרופות
-
1/4 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 כוסות פירורי לחם
אופן הכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומניחים אותם בתוך סלסילת הטיגון.
- ממלאים את הסיר של מכשיר הנינג’ה סמארט ליד ב- 3 כוסות מים רותחים, מדליקים על מצב סיר לחץ בטמפרטורת HIGH למשך 5 דקות.
- בסיום משחררים את הלחץ, מוציאים את תפוחי האדמה לכלי נפרד, מועכים ומכינים מהם פירה.
- שוטפים את הסיר וסלסילת הטיגון ומייבשים היטב.
- מחזירים את הסיר למכשיר ומטגנים בצל פרוס לרצועות על תוכנית בישול/צריבה עד שקיפות, מוסיפים מעט פלפל שחור וכורכום וממשיכים לטגן, ניתן להוסיף מעט מלח לפי הטעם.
- מערבבים את הבצל עם הפירה.
- מכינים בקערה בלילה של 2 ביצים עם מעט פפריקה ומלח, לוקחים את השניצלים הפרוסים דק וממלאים אותם בנדיבות בתערובת עם הפירה והבצל ומגלגלים.
- לאחר מכן טובלים בבלילה ומצפים היטב בפירורי לחם.
- מדליקים את הסמארט ליד על תוכנית טיגון באוויר חם בטמפרטורה של 200 מעלות למשך 10 דק’ (הזמן תלוי בעובי השניצלים). כאשר המכשיר חם מניחים את השניצלים בתוך סלסילת הטיגון, מרססים בשמן וסוגרים את המכסה.
- באמצע הזמן פותחים את המכסה והופכים את השניצלים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
אופן הכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומניחים אותם בתוך סלסילת הטיגון.
- ממלאים את הסיר של מכשיר הנינג’ה סמארט ליד ב- 3 כוסות מים רותחים, מדליקים על מצב סיר לחץ בטמפרטורת HIGH למשך 5 דקות.
- בסיום משחררים את הלחץ, מוציאים את תפוחי האדמה לכלי נפרד, מועכים ומכינים מהם פירה.
- שוטפים את הסיר וסלסילת הטיגון ומייבשים היטב.
- מחזירים את הסיר למכשיר ומטגנים בצל פרוס לרצועות על תוכנית בישול/צריבה עד שקיפות, מוסיפים מעט פלפל שחור וכורכום וממשיכים לטגן, ניתן להוסיף מעט מלח לפי הטעם.
- מערבבים את הבצל עם הפירה.
- מכינים בקערה בלילה של 2 ביצים עם מעט פפריקה ומלח, לוקחים את השניצלים הפרוסים דק וממלאים אותם בנדיבות בתערובת עם הפירה והבצל ומגלגלים.
- לאחר מכן טובלים בבלילה ומצפים היטב בפירורי לחם.
- מדליקים את הסמארט ליד על תוכנית טיגון באוויר חם בטמפרטורה של 200 מעלות למשך 10 דק’ (הזמן תלוי בעובי השניצלים). כאשר המכשיר חם מניחים את השניצלים בתוך סלסילת הטיגון, מרססים בשמן וסוגרים את המכסה.
- באמצע הזמן פותחים את המכסה והופכים את השניצלים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן