עוגת יום הולדת בטעם של פעם
הילד חוגג יום הולדת בקרוב? אז המתכון הבא בדיוק עבורכם! עוגת שוקולד יום הולדת רכה ועסיסית עם ציפוי קרם שוקולד וסוכריות צבעוניות, שכל הילדים אוהבים
הילד חוגג יום הולדת בקרוב? אז המתכון הבא בדיוק עבורכם! עוגת שוקולד יום הולדת רכה ועסיסית עם ציפוי קרם שוקולד וסוכריות צבעוניות, שכל הילדים אוהבים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6312.2 קק״ל 6312.2 קק״לפחמימות 649.0 גרם 649.0 גרםשומן 383.6 גרם 383.6 גרםנתרן 1058.1 מ״ג 1058.1 מ״גחלבון 94.1 גרם 94.1 גרםסיבים תזונתיים 35.0 גרם 35.0 גרםשומן רווי 118.4 גרם 118.4 גרםכולסטרול 919.0 מ״ג 919.0 מ״גסידן 1021.7 מ״ג 1021.7 מ״גברזל 25.4 מ״ג 25.4 מ״גאשלגן 3159.8 מ״ג 3159.8 מ״גאבץ 13.9 מ״ג 13.9 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות6312
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6312.2 קק״ל 6312.2 קק״לפחמימות 649.0 גרם 649.0 גרםשומן 383.6 גרם 383.6 גרםנתרן 1058.1 מ״ג 1058.1 מ״גחלבון 94.1 גרם 94.1 גרםסיבים תזונתיים 35.0 גרם 35.0 גרםשומן רווי 118.4 גרם 118.4 גרםכולסטרול 919.0 מ״ג 919.0 מ״גסידן 1021.7 מ״ג 1021.7 מ״גברזל 25.4 מ״ג 25.4 מ״גאשלגן 3159.8 מ״ג 3159.8 מ״גאבץ 13.9 מ״ג 13.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 6312 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
1/2 כוס אבקת קקאו
-
1/2 כוס שוקולית
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
3 ביצים L
-
1 כוס שמן קנולה
-
2 כוסות רוויון
-
1 כף תמצית וניל
ציפוי קרם שוקולד
-
200 גרם שוקולד מרירחתוך לקוביות
-
1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
אפייה
-
1 חבילה נייר אפייה עגול
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- בקערת המיקסר מערבבים את הביצים עם השמן, הרוויון ותמצית הווניל.
- בקערה אחרת מערבבים את הקמח, הסוכר, הקקאו, השוקולית, אבקת האפייה, אבקת הסודה לשתייה.
- מאחדים את התערובות ומערבלים לתערובת חלקה.
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור במשך כ-45 דקות, עד שהעוגה קפיצית למגע, אך לא יבשה ושקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
- מכינים את ציפוי קרם השוקולד: ממיסים בבן מארי את השמנת עם השוקולד וטורפים לקרם חלק ואחיד.
- מצננים מעט, שופכים על העוגה ומורחים באופן אחיד בעזרת מרית.
- מקשטים את העוגה בסוכריות קטנות ומיני עדשים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- בקערת המיקסר מערבבים את הביצים עם השמן, הרוויון ותמצית הווניל.
- בקערה אחרת מערבבים את הקמח, הסוכר, הקקאו, השוקולית, אבקת האפייה, אבקת הסודה לשתייה.
- מאחדים את התערובות ומערבלים לתערובת חלקה.
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור במשך כ-45 דקות, עד שהעוגה קפיצית למגע, אך לא יבשה ושקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
- מכינים את ציפוי קרם השוקולד: ממיסים בבן מארי את השמנת עם השוקולד וטורפים לקרם חלק ואחיד.
- מצננים מעט, שופכים על העוגה ומורחים באופן אחיד בעזרת מרית.
- מקשטים את העוגה בסוכריות קטנות ומיני עדשים.
בשיתוף עם "הנמל"
עוד מתכונים שאתם חייבים להכין:
הכנתם את המתכון?
כן