עוגת גבינה נוטלה: שילוב טעמים מפתיע ומענג במיוחד!
שילוב טעמים מפתיע בעוגה אפויה של קרם גבינה, גנאש שוקולד לבן ונוטלה. התוצאה היא פרוסת עוגה במראה שיש מרהיב שמשאירה תשוקה לעוד ביס!
שילוב טעמים מפתיע בעוגה אפויה של קרם גבינה, גנאש שוקולד לבן ונוטלה. התוצאה היא פרוסת עוגה במראה שיש מרהיב שמשאירה תשוקה לעוד ביס!
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7585.5 קק״ל 7585.5 קק״לפחמימות 638.7 גרם 638.7 גרםשומן 507.9 גרם 507.9 גרםנתרן 2308.2 מ״ג 2308.2 מ״גחלבון 121.8 גרם 121.8 גרםסיבים תזונתיים 8.2 גרם 8.2 גרםשומן רווי 298.0 גרם 298.0 גרםכולסטרול 1620.8 מ״ג 1620.8 מ״גסידן 1265.3 מ״ג 1265.3 מ״גברזל 15.4 מ״ג 15.4 מ״גאשלגן 2225.1 מ״ג 2225.1 מ״גאבץ 9.3 מ״ג 9.3 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 25 דק׳כולל 6 שעות ו-5 דק׳
-
קלוריות7586
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7585.5 קק״ל 7585.5 קק״לפחמימות 638.7 גרם 638.7 גרםשומן 507.9 גרם 507.9 גרםנתרן 2308.2 מ״ג 2308.2 מ״גחלבון 121.8 גרם 121.8 גרםסיבים תזונתיים 8.2 גרם 8.2 גרםשומן רווי 298.0 גרם 298.0 גרםכולסטרול 1620.8 מ״ג 1620.8 מ״גסידן 1265.3 מ״ג 1265.3 מ״גברזל 15.4 מ״ג 15.4 מ״גאשלגן 2225.1 מ״ג 2225.1 מ״גאבץ 9.3 מ״ג 9.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-5 דק׳ | קלוריות 7586 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
150 גרם חמאהמומסת
-
200 גרם פתי בר ונילטחון
בלילה
-
450 גרם גבינת שמנת
-
250 גרם גבינה לבנה 5%
-
1/2 כפית תמצית ונילאו מחית וניל
-
1 כוס סוכר לבן
-
150 גרם שוקולד לבן
-
70 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
3 כפות קורנפלור
-
4 ביצים L
-
2 כפות נוטלה
גנאש
-
150 גרם שוקולד חלב
-
80 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
קישוט
-
2 כפות ממרח שוקולד אגוזים
אופן הכנה
- מערבבים את החמאה המומסת והביסקוויטים ומשטחים בסנו סושי - תבניות אפייה מנייר עגולות. עולים מעט בדפנות ומהדקים.
- מכניסים למקפיא לרבע שעה ובינתיים מכינים את תערובת הגבינה.
- לבלילת הגבינה מערבבים את הגבינות עם הסוכר ומחית הוניל עד שהסוכר נמס בגבינות.
- ממיסים במיקרו שוקולד לבן + שמנת מתוקה כדקה ומערבבים לאיחוד.
- מוסיפים לתערובת הגבינות בזרם דק את גנאש השוקולד.
- מוסיפים את המצרכים היבשים ולאחר מכן את הביצים אחת אחרי השנייה.
- מעבירים שליש מהתערובת לקערה חדשה. מוסיפים את הנוטלה ומערבבים היטב.
- מעבירים את בלילת הנוטלה לתוך התערובת הלבנה ומערבבים ארבעה סיבובים בלבד לקבלת דוגמת שיש.
- מעבירים את הבלילה לתבנית עם תחתית הביסקוויטים.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות כשעה ורבע, עד שהעוגה יציבה בשוליים ומעט רוטטת במרכזה. העוגה עולה בתנור ויורדת בתום האפייה וזה תקין.
- מצננים ומכינים גנאש. ממיסים במיקרו את השוקולד והשמנת כ-1.5 דקות ומערבבים לקבלת תערובת שוקולד אחידה.
- מוזגים את הגנאש בשקע שנוצר במרכז העוגה.
- לקישוט מכניסים ממרח אגוזים לסנו סושי - שקיות זיפר M, גוזרים חור קטנטן ומזלפים פסים על גבי הגנאש.
- בעזרת קיסם יוצרים דוגמא מדליקה.
- מעבירים לקירור של 4 שעות לפחות לפני ההגשה.
אופן הכנה
- מערבבים את החמאה המומסת והביסקוויטים ומשטחים בסנו סושי - תבניות אפייה מנייר עגולות. עולים מעט בדפנות ומהדקים.
- מכניסים למקפיא לרבע שעה ובינתיים מכינים את תערובת הגבינה.
- לבלילת הגבינה מערבבים את הגבינות עם הסוכר ומחית הוניל עד שהסוכר נמס בגבינות.
- ממיסים במיקרו שוקולד לבן + שמנת מתוקה כדקה ומערבבים לאיחוד.
- מוסיפים לתערובת הגבינות בזרם דק את גנאש השוקולד.
- מוסיפים את המצרכים היבשים ולאחר מכן את הביצים אחת אחרי השנייה.
- מעבירים שליש מהתערובת לקערה חדשה. מוסיפים את הנוטלה ומערבבים היטב.
- מעבירים את בלילת הנוטלה לתוך התערובת הלבנה ומערבבים ארבעה סיבובים בלבד לקבלת דוגמת שיש.
- מעבירים את הבלילה לתבנית עם תחתית הביסקוויטים.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות כשעה ורבע, עד שהעוגה יציבה בשוליים ומעט רוטטת במרכזה. העוגה עולה בתנור ויורדת בתום האפייה וזה תקין.
- מצננים ומכינים גנאש. ממיסים במיקרו את השוקולד והשמנת כ-1.5 דקות ומערבבים לקבלת תערובת שוקולד אחידה.
- מוזגים את הגנאש בשקע שנוצר במרכז העוגה.
- לקישוט מכניסים ממרח אגוזים לסנו סושי - שקיות זיפר M, גוזרים חור קטנטן ומזלפים פסים על גבי הגנאש.
- בעזרת קיסם יוצרים דוגמא מדליקה.
- מעבירים לקירור של 4 שעות לפחות לפני ההגשה.
הערות
- ניתן לשמור את העוגה עד 6 ימים במקרר.
הערות
- ניתן לשמור את העוגה עד 6 ימים במקרר.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן