סניקרדודלס: עוגיות חמאה וקינמון אמריקאיות
סניקרדודלס הן עוגיות חמאה וקינמון אמריקאיות עם ציפוי מפנק של סוכר וקינמון ושם מתוק לא פחות מהן. אזהרה: כדאי להכין מראש כמות כפולה
סניקרדודלס הן עוגיות חמאה וקינמון אמריקאיות עם ציפוי מפנק של סוכר וקינמון ושם מתוק לא פחות מהן. אזהרה: כדאי להכין מראש כמות כפולה
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 235.4 קק״ל 4236.8 קק״לפחמימות 54.0 גרם 971.5 גרםשומן 21.4 גרם 385.4 גרםנתרן 21.5 מ״ג 387.1 מ״גחלבון 13.9 גרם 250.8 גרםסיבים תזונתיים 12.5 גרם 224.1 גרםשומן רווי 17.4 גרם 313.6 גרםכולסטרול 39.3 מ״ג 707.6 מ״גסידן 27.2 מ״ג 488.7 מ״גברזל 12.3 מ״ג 220.5 מ״גאשלגן 41.3 מ״ג 742.7 מ״גאבץ 12.2 מ״ג 219.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות235
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 235.4 קק״ל 4236.8 קק״לפחמימות 54.0 גרם 971.5 גרםשומן 21.4 גרם 385.4 גרםנתרן 21.5 מ״ג 387.1 מ״גחלבון 13.9 גרם 250.8 גרםסיבים תזונתיים 12.5 גרם 224.1 גרםשומן רווי 17.4 גרם 313.6 גרםכולסטרול 39.3 מ״ג 707.6 מ״גסידן 27.2 מ״ג 488.7 מ״גברזל 12.3 מ״ג 220.5 מ״גאשלגן 41.3 מ״ג 742.7 מ״גאבץ 12.2 מ״ג 219.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 235 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק עוגיות
ציפוי
-
50גרם או 1/4 כוס סוכר לבן
-
1 כף קינמון טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
- מכינים את בצק העוגיות: מערבבים בקערת ערבוב גדולה בעזרת מטרפה ידנית את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
- טורפים בקערה נפרדת, בעזרת מיקסר ידני את החמאה ושני סוגי הסוכר במשך כ-2-3 דקות, עד שמתקבלת תערובת קרמית תפוחה.
- מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה, וממשיכים לערבב עד שהן נטמעות בתערובת.
- מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד ורך.
- מכינים את הציפוי: בקערית שטוחה מערבבים את הסוכר והקינמון.
- מכדררים עוגיות במשקל של כ-50 גרם לאחת, מגלגלים אותן בציפוי הסוכר והקינמון ומסדרים במרווחים גדולים על גבי התבנית.
- אופים במשך כ-12 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות ומתחילות להיסדק. מצננים לפני שמרימים אותן.
- שומרים בכלי אטום.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
- מכינים את בצק העוגיות: מערבבים בקערת ערבוב גדולה בעזרת מטרפה ידנית את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
- טורפים בקערה נפרדת, בעזרת מיקסר ידני את החמאה ושני סוגי הסוכר במשך כ-2-3 דקות, עד שמתקבלת תערובת קרמית תפוחה.
- מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה, וממשיכים לערבב עד שהן נטמעות בתערובת.
- מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד ורך.
- מכינים את הציפוי: בקערית שטוחה מערבבים את הסוכר והקינמון.
- מכדררים עוגיות במשקל של כ-50 גרם לאחת, מגלגלים אותן בציפוי הסוכר והקינמון ומסדרים במרווחים גדולים על גבי התבנית.
- אופים במשך כ-12 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות ומתחילות להיסדק. מצננים לפני שמרימים אותן.
- שומרים בכלי אטום.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (8)
זה יצליח ויהיה טוב עם מרגרינה
אפשרי, פחות מומלץ
עוגיות רכות ונהדרות!!!
רשום לגלגל ולצפות אבל בתמונה למעלה הם שטוחות..האם צריך לשטח את העוגיות לפני הכניסה לתנור?
מכניסים את העוגיות לתנור בצורת כדורים והן משתטחות מהחום במהלך האפייה.
עוגיות ממש טעימות ורכות!!!! מומלץ למי שאוהב קינמון
שמחים שאהבת!
ממליצה על כפית קינמון בלבד, כדי שיהיה טעים ומזוגג אבל לא בעל טעם דומיננטי