פאד תאי צמחוני שמכינים בצ’יק צ’אק וכולם אוהבים לזלול!

פאד תאי צמחוני בסגנון סיני - עם אטריות אורז ורוטב אסייתי מושלם, שמכינים במהירות במחבת או בווק. מתכון קל להכנה, טעים ומנצח שכולם אוהבים
פאד תאי צמחוני בסגנון סיני - עם אטריות אורז ורוטב אסייתי מושלם, שמכינים במהירות במחבת או בווק. מתכון קל להכנה, טעים ומנצח שכולם אוהבים
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    385
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 384.8 קק״ל 1539.2 קק״ל
    פחמימות 69.4 גרם 277.8 גרם
    שומן 27.7 גרם 111.0 גרם
    נתרן 1092.4 מ״ג 4369.4 מ״ג
    חלבון 20.8 גרם 83.3 גרם
    סיבים תזונתיים 15.6 גרם 62.3 גרם
    שומן רווי 15.0 גרם 60.0 גרם
    כולסטרול 86.9 מ״ג 347.6 מ״ג
    סידן 75.2 מ״ג 300.7 מ״ג
    ברזל 14.2 מ״ג 56.8 מ״ג
    אשלגן 288.3 מ״ג 1153.2 מ״ג
    אבץ 13.5 מ״ג 53.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    385
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 384.8 קק״ל 1539.2 קק״ל
    פחמימות 69.4 גרם 277.8 גרם
    שומן 27.7 גרם 111.0 גרם
    נתרן 1092.4 מ״ג 4369.4 מ״ג
    חלבון 20.8 גרם 83.3 גרם
    סיבים תזונתיים 15.6 גרם 62.3 גרם
    שומן רווי 15.0 גרם 60.0 גרם
    כולסטרול 86.9 מ״ג 347.6 מ״ג
    סידן 75.2 מ״ג 300.7 מ״ג
    ברזל 14.2 מ״ג 56.8 מ״ג
    אשלגן 288.3 מ״ג 1153.2 מ״ג
    אבץ 13.5 מ״ג 53.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
רותם ליברזון
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. משרים את אטריות האורז למשך חצי שעה בהרבה מים קרים ומסננים.
  2. מכינים את הרוטב: שמים את כל המצרכים בסיר קטן ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. ממשיכים לערבב מעל להבה נמוכה עד שהרוטב מסמיך.
  3. מחממים מחבת רחבה מעל הלהבה הכי גדולה שיש. כשהמחבת לוהטת מטגנים את הגזר תוך כדי ערבוב למשך כ-30 שניות, מוסיפים את רצועות הכרוב, הטופו והג’ינג’ר ומקפיצים כדקה, עד שהכרוב מתחיל להיראות רך.
  4. מזיזים את תכולת המחבת לצד אחד, מוסיפים מעט שמן לצד הירק ומכינים בו ביצה מקושקשת. מערבבים את הביצה עם שאר הירקות.
  5. מוסיפים למחבת את אטריות האורז ומקפיצים הכל ביחד.
  6. שופכים את הרוטב מעל לאטריות, מערבבים היטב ומבשלים למשך כחצי דקה.
  7. מוסיפים גם את הבצל הירוק והנבטים, ומניחים בצלחת הגשה.
  8. מקשטים בבוטנים קלויים ומגישים בצד עם פלחי לימון או ליים, שבבי צ’ילי, בצל ירוק, כוסברה ונבטים.

    פאד תאי צמחוני 2
    פאד תאי צמחוני בטעמים אסייתים אהובים! צילום: רותם ליברזון

הערות

  • אפשר להוסיף למנה קוביות עוף או טופו.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאד תאי צמחוני שמכינים בצ’יק צ’אק וכולם אוהבים לזלול!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    הודיה

    מה אפשר במקום הרוטב דגים למנה טבעונית?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לוותר על רוטב הדגים או להחליף ברוטב אסייתי אחר (במידה והרוטב טבעוני), כמו: טריאקי, סצ’ואן וכו’.

    Avatar
    סיסי גבריאל

    איפה הטופו במרכיבים? כמה טופו צריך לשים?

      Avatar
      מערכת Foody

      הטופו הוא לא חלק מהמתכון, אלא כתוב בהערות שניתן להוסיף למנה קוביות טופו, לפי טעמך האישי.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות