קסדייה בטעמים: טוסט טורטיות מקסיקני מטריף!

קסדייה היא טוסט גבינה מטורטיות מהמטבח המקסיקני. הפעם בגרסת טעמים של תרד, פיצה ומוצרלה מגורדת נמתחת עם חוטי גבינה נמסים. וזה כל כך קל להכנה!
קסדייה היא טוסט גבינה מטורטיות מהמטבח המקסיקני. הפעם בגרסת טעמים של תרד, פיצה ומוצרלה מגורדת נמתחת עם חוטי גבינה נמסים. וזה כל כך קל להכנה!
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    294
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 294.3 קק״ל 1765.7 קק״ל
    פחמימות 190.9 גרם 1145.2 גרם
    סוכר 190.3 גרם 1141.8 גרם
    שומן 197.9 גרם 1187.2 גרם
    נתרן 416.2 מ״ג 2497.1 מ״ג
    חלבון 197.7 גרם 1185.9 גרם
    סיבים תזונתיים 190.5 גרם 1142.7 גרם
    שומן רווי 193.2 גרם 1159.3 גרם
    כולסטרול 298.0 מ״ג 1787.7 מ״ג
    סידן 315.8 מ״ג 1894.5 מ״ג
    ברזל 191.0 מ״ג 1145.8 מ״ג
    אשלגן 308.6 מ״ג 1851.8 מ״ג
    אבץ 190.7 מ״ג 1144.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    294
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 294.3 קק״ל 1765.7 קק״ל
    פחמימות 190.9 גרם 1145.2 גרם
    סוכר 190.3 גרם 1141.8 גרם
    שומן 197.9 גרם 1187.2 גרם
    נתרן 416.2 מ״ג 2497.1 מ״ג
    חלבון 197.7 גרם 1185.9 גרם
    סיבים תזונתיים 190.5 גרם 1142.7 גרם
    שומן רווי 193.2 גרם 1159.3 גרם
    כולסטרול 298.0 מ״ג 1787.7 מ״ג
    סידן 315.8 מ״ג 1894.5 מ״ג
    ברזל 191.0 מ״ג 1145.8 מ״ג
    אשלגן 308.6 מ״ג 1851.8 מ״ג
    אבץ 190.7 מ״ג 1144.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
מעין טרודל
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי תרד


אופן הכנה

  1. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים יחד את השום הקצוץ והפטריות.
  2. מוסיפים כף אבקת מרק פטריות ומערבבים.
  3. מוסיפים את עלי התרד ומטגנים עד שהם מבושלים.
  4. שופכים פנימה גם את הביצים ומערבבים הכל יחד.
  5. מחממים מחבת נקייה ומניחים עליה טורטייה מקמח מלא.
  6. מפזרים עליה באופן שווה כוס גבינת מוצרלה מגורדת.
  7. על מחצית הטורטייה מניחים את מילוי התרד והפטריות, ועל החצי השני מורחים רוטב עגבניות בזיליקום ותוספת שאוהבים - זיתים/תירס/ פטריות או ביצה קשה.
  8. מפזרים כוס נוספת של גבינת מוצרלה מגורדת.
  9. אופציה נוספת היא מילוי מהיר ללא תרד ופטריות. מורחים על הטורטיה רוטב עגבניות בזיליקום, מפזרים את התוספות שאוהבים ומעל מפזרים כוס גבינת מוצרלה מגורדת
  10. סוגרים מעל עם טורטייה נוספת.
  11. הופכים את הטורטייה על המחבת ומטגנים עד להשחמה גם מהצד השני.
  12. מעבירים לצלחת הגשה ופורסים למשולשים.

    קסדייה1
    קסדייה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קסדייה בטעמים: טוסט טורטיות מקסיקני מטריף!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות