קסדייה בטעמים: טוסט טורטיות מקסיקני מטריף!
קסדייה היא טוסט גבינה מטורטיות מהמטבח המקסיקני. הפעם בגרסת טעמים של תרד, פיצה ומוצרלה מגורדת נמתחת עם חוטי גבינה נמסים. וזה כל כך קל להכנה!
קסדייה היא טוסט גבינה מטורטיות מהמטבח המקסיקני. הפעם בגרסת טעמים של תרד, פיצה ומוצרלה מגורדת נמתחת עם חוטי גבינה נמסים. וזה כל כך קל להכנה!
- מעין טרודל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 294.3 קק״ל 1765.7 קק״לפחמימות 190.9 גרם 1145.2 גרםסוכר 190.3 גרם 1141.8 גרםשומן 197.9 גרם 1187.2 גרםנתרן 416.2 מ״ג 2497.1 מ״גחלבון 197.7 גרם 1185.9 גרםסיבים תזונתיים 190.5 גרם 1142.7 גרםשומן רווי 193.2 גרם 1159.3 גרםכולסטרול 298.0 מ״ג 1787.7 מ״גסידן 315.8 מ״ג 1894.5 מ״גברזל 191.0 מ״ג 1145.8 מ״גאשלגן 308.6 מ״ג 1851.8 מ״גאבץ 190.7 מ״ג 1144.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות294
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 294.3 קק״ל 1765.7 קק״לפחמימות 190.9 גרם 1145.2 גרםסוכר 190.3 גרם 1141.8 גרםשומן 197.9 גרם 1187.2 גרםנתרן 416.2 מ״ג 2497.1 מ״גחלבון 197.7 גרם 1185.9 גרםסיבים תזונתיים 190.5 גרם 1142.7 גרםשומן רווי 193.2 גרם 1159.3 גרםכולסטרול 298.0 מ״ג 1787.7 מ״גסידן 315.8 מ״ג 1894.5 מ״גברזל 191.0 מ״ג 1145.8 מ״גאשלגן 308.6 מ״ג 1851.8 מ״גאבץ 190.7 מ״ג 1144.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 294 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס גבינת מוצרלהמגורדת
מילוי תרד
-
1 כף שמן זית
-
פרוסות
-
1 כף אבקת מרק פטריות קנור
-
1 שן שוםקצוצה
-
4 כוסות עלי תרד
-
2 ביצים Lטרופות
אופן הכנה
- מחממים שמן זית במחבת ומטגנים יחד את השום הקצוץ והפטריות.
- מוסיפים כף אבקת מרק פטריות ומערבבים.
- מוסיפים את עלי התרד ומטגנים עד שהם מבושלים.
- שופכים פנימה גם את הביצים ומערבבים הכל יחד.
- מחממים מחבת נקייה ומניחים עליה טורטייה מקמח מלא.
- מפזרים עליה באופן שווה כוס גבינת מוצרלה מגורדת.
- על מחצית הטורטייה מניחים את מילוי התרד והפטריות, ועל החצי השני מורחים רוטב עגבניות בזיליקום ותוספת שאוהבים - זיתים/תירס/ פטריות או ביצה קשה.
- מפזרים כוס נוספת של גבינת מוצרלה מגורדת.
- אופציה נוספת היא מילוי מהיר ללא תרד ופטריות. מורחים על הטורטיה רוטב עגבניות בזיליקום, מפזרים את התוספות שאוהבים ומעל מפזרים כוס גבינת מוצרלה מגורדת
- סוגרים מעל עם טורטייה נוספת.
- הופכים את הטורטייה על המחבת ומטגנים עד להשחמה גם מהצד השני.
- מעבירים לצלחת הגשה ופורסים למשולשים.
אופן הכנה
- מחממים שמן זית במחבת ומטגנים יחד את השום הקצוץ והפטריות.
- מוסיפים כף אבקת מרק פטריות ומערבבים.
- מוסיפים את עלי התרד ומטגנים עד שהם מבושלים.
- שופכים פנימה גם את הביצים ומערבבים הכל יחד.
- מחממים מחבת נקייה ומניחים עליה טורטייה מקמח מלא.
- מפזרים עליה באופן שווה כוס גבינת מוצרלה מגורדת.
- על מחצית הטורטייה מניחים את מילוי התרד והפטריות, ועל החצי השני מורחים רוטב עגבניות בזיליקום ותוספת שאוהבים - זיתים/תירס/ פטריות או ביצה קשה.
- מפזרים כוס נוספת של גבינת מוצרלה מגורדת.
- אופציה נוספת היא מילוי מהיר ללא תרד ופטריות. מורחים על הטורטיה רוטב עגבניות בזיליקום, מפזרים את התוספות שאוהבים ומעל מפזרים כוס גבינת מוצרלה מגורדת
- סוגרים מעל עם טורטייה נוספת.
- הופכים את הטורטייה על המחבת ומטגנים עד להשחמה גם מהצד השני.
- מעבירים לצלחת הגשה ופורסים למשולשים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן