תפוחי אדמה אפויים בפסטו: הסוד הוא בפשטות!
מנה שהיא פשוט תענוג ומלאה שהסוד שלה הוא בפשטות - תפוחי אדמה אפויים עם רוטב פסטו מרענן, שמקליל את המנה. חכו רגע לפני שאתם מתנפלים!
מנה שהיא פשוט תענוג ומלאה שהסוד שלה הוא בפשטות - תפוחי אדמה אפויים עם רוטב פסטו מרענן, שמקליל את המנה. חכו רגע לפני שאתם מתנפלים!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 368.5 קק״ל 1474.1 קק״לפחמימות 35.5 גרם 141.9 גרםשומן 25.6 גרם 102.3 גרםנתרן 458.7 מ״ג 1834.9 מ״גחלבון 8.4 גרם 33.4 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.9 גרםשומן רווי 2.7 גרם 10.7 גרםכולסטרול 2.4 מ״ג 9.8 מ״גסידן 164.6 מ״ג 658.3 מ״גברזל 3.5 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 854.7 מ״ג 3418.8 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 8.4 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות369
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 368.5 קק״ל 1474.1 קק״לפחמימות 35.5 גרם 141.9 גרםשומן 25.6 גרם 102.3 גרםנתרן 458.7 מ״ג 1834.9 מ״גחלבון 8.4 גרם 33.4 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.9 גרםשומן רווי 2.7 גרם 10.7 גרםכולסטרול 2.4 מ״ג 9.8 מ״גסידן 164.6 מ״ג 658.3 מ״גברזל 3.5 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 854.7 מ״ג 3418.8 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 8.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 369 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
תפוחי אדמה אפויים
-
1 שקית תפוח אדמה קטןעם הקליפה
פסטו
אופן הכנה
- מכניסים את תפוחי אדמה לסיר גדול עם שפע מים ומבשלים במשך כ-20 דקות עד שהם מתחילים להתרכך. מסננים.
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
- מרפדים את התבנית בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
- מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית ולוחצים עליהם עם כף יד או תחתית כוס כדי למעוך אותם.
- מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ובפלפל ואופים במשך כ-25 דקות עד שהם מזהיבים יפה.
- בינתיים מכינים את הפסטו: מייבשים את עלי הבזיליקום בעזרת סנו סושי - רב מגבת ג’מבו.
- מכניסים את הבזיליקום לקערת בלנדר, מוסיפים את שיני השום, הצנוברים (או אגוזי המלך), הלימון והפרמז’ן, ווטוחנים לתערובת דקה.
- מדי פעם עוצרים את פעולת הבלנדר ומורידים עת העלים מהדפנות פנימה.
- כעת מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל וטוחנים שוב לרוטב פסטו אחיד וחלק.
- מגישים את תפוחי האדמה הקריספיים בצלחת הגשה ושופכים את הפסטו מעל.
אופן הכנה
- מכניסים את תפוחי אדמה לסיר גדול עם שפע מים ומבשלים במשך כ-20 דקות עד שהם מתחילים להתרכך. מסננים.
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
- מרפדים את התבנית בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
- מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית ולוחצים עליהם עם כף יד או תחתית כוס כדי למעוך אותם.
- מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ובפלפל ואופים במשך כ-25 דקות עד שהם מזהיבים יפה.
- בינתיים מכינים את הפסטו: מייבשים את עלי הבזיליקום בעזרת סנו סושי - רב מגבת ג’מבו.
- מכניסים את הבזיליקום לקערת בלנדר, מוסיפים את שיני השום, הצנוברים (או אגוזי המלך), הלימון והפרמז’ן, ווטוחנים לתערובת דקה.
- מדי פעם עוצרים את פעולת הבלנדר ומורידים עת העלים מהדפנות פנימה.
- כעת מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל וטוחנים שוב לרוטב פסטו אחיד וחלק.
- מגישים את תפוחי האדמה הקריספיים בצלחת הגשה ושופכים את הפסטו מעל.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
Toda raba Kol Akavov