-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 86.4 קק״ל 1037.4 קק״לפחמימות 11.5 גרם 138.4 גרםסוכר 2.2 גרם 26.6 גרםשומן 2.5 גרם 30.1 גרםנתרן 195.8 מ״ג 2349.3 מ״גחלבון 4.6 גרם 55.5 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 19.0 גרםשומן רווי 1.0 גרם 11.8 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 590.8 מ״גסידן 42.9 מ״ג 515.3 מ״גברזל 1.1 מ״ג 13.2 מ״גאשלגן 125.5 מ״ג 1505.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות86
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 86.4 קק״ל 1037.4 קק״לפחמימות 11.5 גרם 138.4 גרםסוכר 2.2 גרם 26.6 גרםשומן 2.5 גרם 30.1 גרםנתרן 195.8 מ״ג 2349.3 מ״גחלבון 4.6 גרם 55.5 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 19.0 גרםשומן רווי 1.0 גרם 11.8 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 590.8 מ״גסידן 42.9 מ״ג 515.3 מ״גברזל 1.1 מ״ג 13.2 מ״גאשלגן 125.5 מ״ג 1505.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 7.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 86 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 בצל בינוניקצוץ דק
-
1/2 כפית שמן זית
-
2 בטטות בינוניותמגורדות
-
1 קופסה פטריות שמפיניוןפרוסות דק
-
250 גרם טופומגורד
-
1/2 כוס קמח מלא
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
2 ביצים L
-
2 כפות אבקת מרק בצל קנור
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא מזהיב.
- מוסיפים את הבטטות והפטריות ומקפיצים בקלילות במשך 4 דקות.
- מעבירים את תערובת הבטטות והפטריות לקערה ומוסיפים את הטופו, הביצים, הקמח, אבקת האפייה, אבקת המרק והפלפל השחור ומערבבים.
- משמנים תבנית מאפינס בספריי שמן.
- ממלאים כל שקע עד לגובה 2/3 בלבד.
- אם אין תבנית כזו, משמנים קלות תבנית תנור עם נייר אפייה ופשוט מניחים עם כף על התבנית לצורה של לביבה.
- אופים את המאפינס בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 30 דקות.
- מגישים עם סלט ירוק.
אופן הכנה
- מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא מזהיב.
- מוסיפים את הבטטות והפטריות ומקפיצים בקלילות במשך 4 דקות.
- מעבירים את תערובת הבטטות והפטריות לקערה ומוסיפים את הטופו, הביצים, הקמח, אבקת האפייה, אבקת המרק והפלפל השחור ומערבבים.
- משמנים תבנית מאפינס בספריי שמן.
- ממלאים כל שקע עד לגובה 2/3 בלבד.
- אם אין תבנית כזו, משמנים קלות תבנית תנור עם נייר אפייה ופשוט מניחים עם כף על התבנית לצורה של לביבה.
- אופים את המאפינס בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 30 דקות.
- מגישים עם סלט ירוק.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
שאלה. מה יכול להחליף אבקת מרק בצל? מבחינת תיבול וטעם?
שבבי בצל. בכל אופן, אם את מוותרת על אבקת הבצל, להוסיף כפית מלח
חא אוהבת טופו מה אפשר במקום
אפשר להכין ללא טופו.