לזניה גבינות מפנקת וקלה להכנה

לזניה גבינות עם רוטב עגבניות ושמנת, מושלמת לארוחת ערב רומנטית עם ניחוח איטלקי, ארוחת חג שבועות או סתם לארוחה שבא לכם להתפנק בלי להתאמץ
לזניה גבינות עם רוטב עגבניות ושמנת, מושלמת לארוחת ערב רומנטית עם ניחוח איטלקי, ארוחת חג שבועות או סתם לארוחה שבא לכם להתפנק בלי להתאמץ
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2658
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2658.1 קק״ל 5316.3 קק״ל
    פחמימות 117.9 גרם 235.8 גרם
    שומן 198.1 גרם 396.2 גרם
    נתרן 4145.1 מ״ג 8290.2 מ״ג
    חלבון 124.2 גרם 248.4 גרם
    סיבים תזונתיים 11.8 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 88.5 גרם 176.9 גרם
    כולסטרול 269.3 מ״ג 538.7 מ״ג
    סידן 2554.0 מ״ג 5107.9 מ״ג
    ברזל 10.7 מ״ג 21.5 מ״ג
    אשלגן 2128.3 מ״ג 4256.5 מ״ג
    אבץ 12.1 מ״ג 24.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2658
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2658.1 קק״ל 5316.3 קק״ל
    פחמימות 117.9 גרם 235.8 גרם
    שומן 198.1 גרם 396.2 גרם
    נתרן 4145.1 מ״ג 8290.2 מ״ג
    חלבון 124.2 גרם 248.4 גרם
    סיבים תזונתיים 11.8 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 88.5 גרם 176.9 גרם
    כולסטרול 269.3 מ״ג 538.7 מ״ג
    סידן 2554.0 מ״ג 5107.9 מ״ג
    ברזל 10.7 מ״ג 21.5 מ״ג
    אשלגן 2128.3 מ״ג 4256.5 מ״ג
    אבץ 12.1 מ״ג 24.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

לזניה

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מכניסים את כל חומרי הרוטב לקערה וטוחנים עם בלנדר מוט עד קבלת רוטב אחיד.
  2. מרכיבים את הלזניה: מחממים תנור ל170 מעלות חום עליון תחתון.
  3. בשתי תבניות אינגליש קייק שמים מעט מהרוטב, מסדרים שכבה של עלי לזניה, מורחים שכבה של הרוטב ומפזרים גבינת גאודה ומוצרלה פרוסות.
  4. חוזרים על השלבים עד שמרכיבים ארבע שכבות.
  5. מעל השכבה העליונה מפזרים גם פרמז’ן ומקשטים בעלי בזיליקום טריים.
  6. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל40 דקות.
  7. מוציאים מהתנור, מסירים את נייר הכסף ואופים 20 דקות נוספות, עד שהגבינה למעלה מבעבעת ומתחילה לקבל צבע חום.
  8. מצננים 10 דקות, חותכים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לזניה גבינות מפנקת וקלה להכנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות