פשטידת פסטה מושלמת

מכירים את זה שנשארו לכם גבינות או פסטה במקרר ואין לכם מה לעשות איתם? הנה פתרון קל ומהיר להכנת פשטידת פסטה מטריפה וטעימה בטירוף שהולכת לגרוף כל כך הרבה מחמאות
מכירים את זה שנשארו לכם גבינות או פסטה במקרר ואין לכם מה לעשות איתם? הנה פתרון קל ומהיר להכנת פשטידת פסטה מטריפה וטעימה בטירוף שהולכת לגרוף כל כך הרבה מחמאות
  • יעל קצב
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2703
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2702.8 קק״ל 2702.8 קק״ל
    פחמימות 147.7 גרם 147.7 גרם
    שומן 176.8 גרם 176.8 גרם
    נתרן 4556.6 מ״ג 4556.6 מ״ג
    חלבון 126.7 גרם 126.7 גרם
    סיבים תזונתיים 10.7 גרם 10.7 גרם
    שומן רווי 97.0 גרם 97.0 גרם
    כולסטרול 748.8 מ״ג 748.8 מ״ג
    סידן 1004.0 מ״ג 1004.0 מ״ג
    ברזל 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    אשלגן 1408.6 מ״ג 1408.6 מ״ג
    אבץ 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2703
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2702.8 קק״ל 2702.8 קק״ל
    פחמימות 147.7 גרם 147.7 גרם
    שומן 176.8 גרם 176.8 גרם
    נתרן 4556.6 מ״ג 4556.6 מ״ג
    חלבון 126.7 גרם 126.7 גרם
    סיבים תזונתיים 10.7 גרם 10.7 גרם
    שומן רווי 97.0 גרם 97.0 גרם
    כולסטרול 748.8 מ״ג 748.8 מ״ג
    סידן 1004.0 מ״ג 1004.0 מ״ג
    ברזל 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    אשלגן 1408.6 מ״ג 1408.6 מ״ג
    אבץ 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. במחבת עם 2 כפות שמן זית וכף של חמאה מטגנים את הבצל עד שהוא שחום.
  2. מחממים תנור ל180 מעלות.
  3. בקערה מערבבים קוטג’, שמנת חמוצה, בולגרית, ביצים, מחצית כוס מוצרלה מגוררת (את השאר נשמור לפיזור מעל), פלפל שחור גרוס ובצל מטוגן.
  4. מוסיפים את הפסטה ומערבבים הכל יחד.
  5. מפזרים על תחתית התבנית חצי מכמות החמאה. מעל מוזגים את הבלילה של הפשטידה ושמים שוב קוביות חמאה מעל. מפזרים את חצי הכוס של המוצרלה המגורדת שנשארה לנו מעל הכל.
  6. מכניסים את הפשטידה לתנור ל35-40 דקות. עד להזהבה של הגבינה מעל.
  7. מוציאים את הפשטידה מהתנור. מחכים 10 דקות כדי שהגבינות יתייצבו ובתיאבון!

**אם יש לכם גבינות אחרות כמו גבינה לבנה, גבינה צהובה, אשל וכו אתם לגמרי יכולים להשתמש בהם במקום.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פשטידת פסטה מושלמת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    דורית

    האם לתערובת הפשטידה מוסיפים רק 1/2 כוס גבינת מוצרלה וחצי כוס נוספת מפזרים על הפשטידה? ברשימת המרכיבים יש 1 כוס גבינת מוצרלה.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי דורית, את צודקת, אכן לתערובת מוסיפים רק מחצית מהכוס. עודכן כעת באופן ההכנה כך שיהיה ברור. תודה רבה על עירור תשומת הלב!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות