פשטידת בטטה וגבינות קלה וטעימה בטירוף

מתכון להכנת פשטידת בטטה פשוטה וטעימה עם גבינות שמכינים בקלי קלות. מתכון מנצח בעשר דקות הכנה שלא תפסיקו ליישר.
מתכון להכנת פשטידת בטטה פשוטה וטעימה עם גבינות שמכינים בקלי קלות. מתכון מנצח בעשר דקות הכנה שלא תפסיקו ליישר.
  • יעל קצב
שמרו
כשר
32 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    1599
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1598.7 קק״ל 1598.7 קק״ל
    פחמימות 107.4 גרם 107.4 גרם
    שומן 108.1 גרם 108.1 גרם
    נתרן 9955.5 מ״ג 9955.5 מ״ג
    חלבון 97.5 גרם 97.5 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 53.0 גרם 53.0 גרם
    כולסטרול 720.7 מ״ג 720.7 מ״ג
    סידן 1590.1 מ״ג 1590.1 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 5608.2 מ״ג 5608.2 מ״ג
    אבץ 11.6 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    1599
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1598.7 קק״ל 1598.7 קק״ל
    פחמימות 107.4 גרם 107.4 גרם
    שומן 108.1 גרם 108.1 גרם
    נתרן 9955.5 מ״ג 9955.5 מ״ג
    חלבון 97.5 גרם 97.5 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 53.0 גרם 53.0 גרם
    כולסטרול 720.7 מ״ג 720.7 מ״ג
    סידן 1590.1 מ״ג 1590.1 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 5608.2 מ״ג 5608.2 מ״ג
    אבץ 11.6 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור

פשטידת בטטה קלילה שילדים הכי אוהבים. כל מה שאתם צריכים זה רק חמישה מרכיבים שיש לרובנו בבית ויש לכם ארוחת ערב משגעת.

עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
32 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


פשטידת בטטה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. קולפים וחותכים את הבטטות לקוביות קטנות ומניחים אותן על נייר אפייה בתבנית תנור.
  3. מפזרים מעל הבטטות את שמן הזית ואופים 10-15 דקות לריכוך חלקי (הבטטות ימשיכו להתבשל בפשטידה עצמה, אז זה בסדר שהן לא יהיו רכות לגמרי).
  4. מוציאים את הבטטות מהתנור ומשאירים את התנור דולק (כי תכף תיכנס הפשטידה עצמה).
  5. מעבירים את הבטטות לקערה, מוספים את הקוטג’, השמנת החמוצה, הגבינה הצהובה, הביצים, הקמח התופח, המלח והפלפל ומערבבים בעזרת כף לתערובת אחידה.
  6. משמנים את התבנית, יוצקים אליה את הבלילה ומפזרים מעל בצורה אחידה את פירורי הלחם.
  7. אופים את הפשטידה 40-45 דקות להזהבה יפה.
  8. מוציאים את הפשטידה מהתנור, מצננים כרבע שעה בטמפרטורת החדר, פורסים ומגישים.
פשטידת בטטה וגבינות1
פשטידת בטטה וגבינות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פשטידת בטטה וגבינות קלה וטעימה בטירוף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה על המילים החמות

    Avatar
    פשטידה מעולה

    גם המבוגרים עפו עליה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות