באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

שושנת תפוחים ושקדים: אור בן אוליאל חוגג את ראש השנה!

שושנת תפוחים ושקדים בכלים אישיים יפהפיים ומושלמים לראש השנה, כמו שאור בן אוליאל יודע להפתיע. כי הכי כיף לזלול את הקינוח לבד בלי כיבודים!
שושנת תפוחים ושקדים בכלים אישיים יפהפיים ומושלמים לראש השנה, כמו שאור בן אוליאל יודע להפתיע. כי הכי כיף לזלול את הקינוח לבד בלי כיבודים!
  • אור בן אוליאל
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    315
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 315.0 קק״ל 1889.9 קק״ל
    פחמימות 32.4 גרם 194.6 גרם
    שומן 52.6 גרם 315.4 גרם
    נתרן 55.1 מ״ג 330.7 מ״ג
    חלבון 32.5 גרם 195.0 גרם
    סיבים תזונתיים 32.3 גרם 193.7 גרם
    שומן רווי 45.0 גרם 270.2 גרם
    כולסטרול 86.0 מ״ג 516.2 מ״ג
    סידן 60.7 מ״ג 364.4 מ״ג
    ברזל 32.3 מ״ג 193.9 מ״ג
    אשלגן 40.1 מ״ג 240.3 מ״ג
    אבץ 32.3 מ״ג 193.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    315
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 315.0 קק״ל 1889.9 קק״ל
    פחמימות 32.4 גרם 194.6 גרם
    שומן 52.6 גרם 315.4 גרם
    נתרן 55.1 מ״ג 330.7 מ״ג
    חלבון 32.5 גרם 195.0 גרם
    סיבים תזונתיים 32.3 גרם 193.7 גרם
    שומן רווי 45.0 גרם 270.2 גרם
    כולסטרול 86.0 מ״ג 516.2 מ״ג
    סידן 60.7 מ״ג 364.4 מ״ג
    ברזל 32.3 מ״ג 193.9 מ״ג
    אשלגן 40.1 מ״ג 240.3 מ״ג
    אבץ 32.3 מ״ג 193.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות תפוחים
אור בן אוליאל
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קולפים את התפוחים ומעבירים בספירולייזר נינג’ה, מסלסלים וממלאים ושומרים בצד.
  2. אם התפוחים מחכים יותר מידי זמן בצד, יש לסחוט מיץ לימון כדי שלא ישחירו.
  3. ממיסים בסיר את החמאה ומרתיחים עד להשחמה.
  4. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם אבקת הסוכר עד התייצבות קלה.
  5. מערבבים את החלבונים המוקצפים, תמצית הווניל, אבקת השקדים והחמאה יחד עם מערבל, בעזרת להב לישת הבצק, במעבד המזון של נינג’ה בתוכנית “Dough”.
  6. הבצק אמור לצאת נוזלי כמו בלילת עוגה בחושה.
  7. לבסוף מערבבים בעדינות עם כפתור “LOW”.
  8. ממלאים כלים אישיים (המתאימים לאפייה בתנור) בשליש מכמות הנוזל.
  9. מסלסלים את רצועות התפוחים מעל באופן שרצועות התפוח יעלו על גובה הכלים.
  10. אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 17-20 דקות, עד השחמה יפה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שושנת תפוחים ושקדים: אור בן אוליאל חוגג את ראש השנה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות