מאפה מפרום: המעדן הטריפוליטאי בלי העבודה הקשה

מאפה מפרום שמביא את המעדן הטריפוליטאי הפופולרי בגרסה הקלה להכנה. מילוי בשר טחון מתובל בין שתי שכבות של תפוחי אדמה דקיקים וקריספיים. יאמי!
מאפה מפרום שמביא את המעדן הטריפוליטאי הפופולרי בגרסה הקלה להכנה. מילוי בשר טחון מתובל בין שתי שכבות של תפוחי אדמה דקיקים וקריספיים. יאמי!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
48 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    562
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 561.7 קק״ל 3370.3 קק״ל
    פחמימות 9.0 גרם 53.7 גרם
    שומן 37.3 גרם 223.8 גרם
    נתרן 112.2 מ״ג 673.2 מ״ג
    חלבון 43.1 גרם 258.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 10.5 גרם 63.2 גרם
    כולסטרול 151.7 מ״ג 910.0 מ״ג
    סידן 50.0 מ״ג 299.9 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 30.4 מ״ג
    אשלגן 676.1 מ״ג 4056.5 מ״ג
    אבץ 10.8 מ״ג 64.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    562
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 561.7 קק״ל 3370.3 קק״ל
    פחמימות 9.0 גרם 53.7 גרם
    שומן 37.3 גרם 223.8 גרם
    נתרן 112.2 מ״ג 673.2 מ״ג
    חלבון 43.1 גרם 258.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 10.5 גרם 63.2 גרם
    כולסטרול 151.7 מ״ג 910.0 מ״ג
    סידן 50.0 מ״ג 299.9 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 30.4 מ״ג
    אשלגן 676.1 מ״ג 4056.5 מ״ג
    אבץ 10.8 מ״ג 64.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
רון יוחננוב
X

48 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מחממים במחבת על כיריים את השמן ומזהיבים את הבצל יחד עם השום.
  2. מוסיפים את הבשר הטחון ומקפיצים עד שצבעו מתחלף.
  3. מוסיפים גם את שאר המרכיבים (למעט הקורנפלור) ומבשלים כמה דקות.
  4. מתבלים ומוסיפים את הקורנפלור המדולל ב-3 כפות מים. מערבבים היטב לתערובת מבריקה,רכה ובלי נוזלים.
  5. מסדרים שכבה של פרוסות תפוחי אדמה בתבנית בגודל 20/30 ס”מ.

    מאפה מפרום2
    מסדרים יפה את תפוחי האדמה בתבנית

  6. מניחים מעל את מילוי הבשר ושוב מסדרים מעל שכבה של תפוחי אדמה.
  7. מכינים את השמן המתובל: מערבבים היטב את כל המצרכים יחד.
  8. מברישים את תפוחי האדמה שבתבנית בשמן המתובל, מכסים בנייר אפייה ומעליו ברדיד אלומיניום.
  9. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, במשך 45 דקות.
  10. לאחר 45 דקות מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות במשך 15 דקות נוספות עד הזהבה.

הערות

  • מטרת הקורנפלור המדולל הוא לרכך את הבשר, לספוח את הנוזלים ולהעניק ברק למילוי. הוא לא מורגש בטעם, אך לא חובה להשתמש בו במתכון.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה מפרום: המעדן הטריפוליטאי בלי העבודה הקשה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    Nava Ben-Moshe

    זה לא מפרום, זה יותר פאי רועים

      Avatar
      מערכת Foody

      היי נאוה, זו הגרסה שלנו, הטעמים הם של מפרום ולמעלה יש פרוסות תפוחי אדמה ולא פירה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות