באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

עוגיות אמסטרדם פיסטוק עם שוקולד לבן

עוגיות אמסטרדם פיסטוק עם פיסטוקים קלויים ומילוי פיסטוק משגע, נגיעות מלח גס ושוקולד לבן. עכשיו תעצמו עיניים ודמיינו את הביס המפוסטק הזה!
עוגיות אמסטרדם פיסטוק עם פיסטוקים קלויים ומילוי פיסטוק משגע, נגיעות מלח גס ושוקולד לבן. עכשיו תעצמו עיניים ודמיינו את הביס המפוסטק הזה!
  • שני כהן קידר
שמרו
כשר
24 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    593
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 593.1 קק״ל 5930.7 קק״ל
    פחמימות 71.3 גרם 712.6 גרם
    שומן 29.6 גרם 296.2 גרם
    נתרן 394.2 מ״ג 3942.0 מ״ג
    חלבון 8.9 גרם 88.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 19.8 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 29.0 גרם
    כולסטרול 61.0 מ״ג 610.1 מ״ג
    סידן 54.5 מ״ג 544.9 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 169.3 מ״ג 1692.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    593
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 593.1 קק״ל 5930.7 קק״ל
    פחמימות 71.3 גרם 712.6 גרם
    שומן 29.6 גרם 296.2 גרם
    נתרן 394.2 מ״ג 3942.0 מ״ג
    חלבון 8.9 גרם 88.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 19.8 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 29.0 גרם
    כולסטרול 61.0 מ״ג 610.1 מ״ג
    סידן 54.5 מ״ג 544.9 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 169.3 מ״ג 1692.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
שני כהן קידר
X

24 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכניסים את החמאה ואת הסוכרים למעבד מזון עם להב קיצוץ שמתאים לבצק רטוב יחסית.
  2. סוגרים ומפעילים על תכנית Dough ליצירת קרם חמאתי מתוק.
  3. מוסיפים את הביצים, את מחית הפיסטוק ואת המצרכים היבשים: קמח, מלח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה.
  4. סוגרים ומפעילים שוב על תכנית Dough,  עד שייווצר בצק מעט דביק.
  5. מוסיפים את השוקולד הלבן ואת הפיסטוקים ומערבלים לעוד שניה בשני פולסים קצרים, רק במטרה להטמיע אותם בבצק.

    עוגיות אמסטרדם פיסטוק2
    עיטור שוקולד לבן לעוגיות אמסטרדם פיסטוק

  6. בסיום מעבירים את הבצק למקפיא למשך 30 דקות, או למקרר למשך 60 דקות, כדי שיהיה נוח לעבוד איתו.
  7. לאחר הקירור, מחלקים את הבצק ל-20 יחידות. מכניסים קוביית שוקולד לבן בין שני כדורים, מצמידים אותם ומכדררים לעיגול
  8. מסדרים את עשרת הכדורים בתבנית עם סיליקון לאפייה, במידה ומשתמשים בנייר אפייה יש לרסס מעט שמן למניעת הידבקות.
  9. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות במשך 12 דקות.
  10. אם רוצים, אפשר ליצור זילוף גנאש לבן על העוגיות כך: ממיסים שוקולד לבן, מעבירים לשקית זילוף ומעטרים את העוגיות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות אמסטרדם פיסטוק עם שוקולד לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות