מאפינס גבינות חרפרף שעוקץ את הלשון ומביא חשק לעוד
מאפינס גבינות חרפרף שהוא בעצם ארוחה קלילה. התוספת החריפה מתקבלת מפלפל חלפיניו כבוש, שמקפיץ את הטעם ומביא חשק לביס נוסף!
מאפינס גבינות חרפרף שהוא בעצם ארוחה קלילה. התוספת החריפה מתקבלת מפלפל חלפיניו כבוש, שמקפיץ את הטעם ומביא חשק לביס נוסף!
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 211.6 קק״ל 3173.5 קק״לפחמימות 10.9 גרם 163.4 גרםשומן 13.8 גרם 206.9 גרםנתרן 262.4 מ״ג 3936.5 מ״גחלבון 9.9 גרם 148.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 7.9 גרם 118.0 גרםכולסטרול 96.2 מ״ג 1443.0 מ״גסידן 173.1 מ״ג 2596.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 10.7 מ״גאשלגן 105.4 מ״ג 1581.1 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 12.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות212
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 211.6 קק״ל 3173.5 קק״לפחמימות 10.9 גרם 163.4 גרםשומן 13.8 גרם 206.9 גרםנתרן 262.4 מ״ג 3936.5 מ״גחלבון 9.9 גרם 148.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 7.9 גרם 118.0 גרםכולסטרול 96.2 מ״ג 1443.0 מ״גסידן 173.1 מ״ג 2596.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 10.7 מ״גאשלגן 105.4 מ״ג 1581.1 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 12.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 212 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 כפות חמאהמומסת
-
3 ביצים L
-
2 כוסות חלב 3%
-
1 1/2 כוסות שמנת לבישול 15%
-
1 כף חומץ תפוחים
-
1 1/2 כוסות קמח כוסמיןלבן
-
1 1/2 כוסות קמח תירס אינסטנט
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
200 גרם גבינת קשקבלמגורדת
-
2 כפות פלפל חלפיניו כבושפרוסות בתחמיץ קצוצות דק דק
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- משמנים תבניות מאפינס במעט חמאה מומסת.
- בקערה גדולה מערבבים את הביצים, החמאה, החלב, השמנת לבישול והחומץ עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים בהדרגה את שאר החומרים לקבלת עיסה אחידה.
- מעבירים את העיסה לתבניות המשומנות ואופים במשך כ-40 דקות עד שהמאפה מקבל צבע זהוב עמוק.
- מגישים את המאפים חמים או בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- משמנים תבניות מאפינס במעט חמאה מומסת.
- בקערה גדולה מערבבים את הביצים, החמאה, החלב, השמנת לבישול והחומץ עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים בהדרגה את שאר החומרים לקבלת עיסה אחידה.
- מעבירים את העיסה לתבניות המשומנות ואופים במשך כ-40 דקות עד שהמאפה מקבל צבע זהוב עמוק.
- מגישים את המאפים חמים או בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
יצא ממש טעים האם ניתן בפעם הבאה לשלב גם תירס טרי? נראה לי מתאים
בטח שאפשר לשלב תירס טרי או מקופסה! יצא מעולה 🙂