סכין

כריך באן מי ויאטנמי1

כריך באן מי ויאטנמי

כריך באן מי ויאטנמי מלא בכל טוב - פרגיות במרינדת הויסין מתקתקה, ירקות מוחמצים שמכינים במהירות ורטבים מעולים
סלט פאטוש עם טורטיה

סלט פאטוש עם טורטיה קריספית

סלט פאטוש עם טורטיות, שיגרום לכם לאכול קערה שלמה בלי למצמץ. ולא סתם קערה, אלא קערה מטורטיה, שאפשר לאכול בסוף בכיף
אטריות אודון מוקפצות עם פטריות 2

אטריות אודון מוקפצות עם פטריות

אטריות אודון מוקפצות עם פטריות - מנה עשירה בטעמים אסייתיים, עם פטריות שונות ובצל ירוק, עם רוטב משגע, תכינו ותרגישו בטיול למזרח הרחוק
צ'יפס אמסטרדם בנינג'ה ספידי1

צ’יפס אמסטרדם בנינג’ה ספידי

צ'יפס קריספי מבחוץ ונימוח מבפנים, קל ומהיר להכנה בנינג'ה ספידי - בלי טיגון עמוק וכמעט בלי שמן, התוספת המושלמת לארוחה ללא רגשות אשם
דג סלמון ברוטב מרוקאי2

דג סלמון ברוטב מרוקאי

דג סלמון ברוטב מרוקאי שיגרום לכם ללקק את הצלחת! מפלטים לשלמות את נתחי הסלמון, מבשלים את הרוטב, מוסיפים את הדג, מבשלים ומגישים

מבשלים עם המפונים: מרק חרירה של יהודית חימי

יהודית חימי המקסימה מקרית שמונה שפונתה למלון סטאי כנרת מכינה ביחד עם שף המלון מרק חרירה מרוקאי עם טריק להסמכה
קאראגה עוף מטוגן בצ׳ילי מתוק2

קאראגה – עוף מטוגן בצ׳ילי מתוק

קאראגה - עוף מטוגן בצ'ילי מתוק - עוף יפני בציפוי קריספי, עם רוטב צ'ילי מתוק, שקל להכין ואי אפשר להפסיק לאכול, מבטיחים לכם
מבשלים עם המפונים: מג'דרה של שרה דודפור1

מבשלים עם המפונים: מג’דרה של שרה דודפור

שרה דודפור שפונתה ממושב מרגליות למלון סטאי כנרת מכינה ביחד עם שף המלון מג'דרה אסלית עם טעמים מנחמים של בית
מרק אפונה עם כיסוני עוף

מרק אפונה עם כיסוני עוף

הוספנו הפתעה למרק האפונה הסמיך והעשיר בחלבון שלנו - כיסונים עדינים ורכים במילוי עוף, איזה ביס מושלם לימים הקרים!
מרק יפני עם שבבי דפי שעועית 1

מרק יפני עם שבבי דפי שעועית

מרק קליל ומנחם עם טעמים אסייתים שיהפוך להיות המנה האהובה עליכם בחורף. קל להכנה ועשיר בטעמים, לא תוכלו להפסיק לטרוף אותו.
אושפלאו בתבנית אחת1

אושפלאו בתבנית אחת

אושפלאו בתבנית אחת של רחלי קרוט עם קיצור משמעותי בזמני ההכנה - כשרוצים להכין מנה טעימה ומשביעה עשירה בטעמים נפלאים
טוסט האני באטר בנינג׳ה גריל2

טוסט האני באטר בנינג׳ה גריל

טוסט האני באטר בנינג'ה גריל - קל, מהיר, קראנצ'י ומושלם לארוחת בוקר מתוקה. בלי הרבה עבודה, רק ארבעה מרכיבים וטעם גן עדן
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים