משפר אפייה

לחם בשר. צילום: יהודה עמר

הכי טעים, הכי של בית: לחם ממולא בשר של יהודה עמר

לחם, בשר וחציל - כן, זה מושלם כמו שזה נשמע. לחם מבצק שמרים רך, במילוי בשר בקר מתובל היטב וליבת חציל קלוי על האש שנותן טעם מעושן מושלם, וגם פרוסות חציל מטוגנות להשלמת השחיתות הנהדרת הזאת!
לחם אוזבקי. צילום: רון יוחננוב

רך כמו ענן מבפנים וקריספי מתפצח מבחוץ: הלחם האוזבקי

מפחדים משמרים? רון יוחננוב מלמד להכין לחם אוזבקי שטוח, קל וטעים שישדרג לכם את שולחן השבת. רך כמו ענן מבפנים וקריספי מתפצח מבחוץ. את זה בבקשה!
ביציק של רון יוחננוב. צילום: רון יוחננוב

הכירו את הבוכרי הטבעוני: ביציק – מאפה בצק שמרים רך במלית דלעת מתקתקה

בוכרי טבעוני נכנס למטבח ומה יצא? ביציק - המאפה הטבעוני שמככב בכל ארוחה בוכרית במלית דלעת מתקתקה. טבעונים וצמחונים יאהבו אבל ממש לא רק הם
חלה לשבת ללא קליעה
9:57

קרין גורן מציגה – חלה לשבת ללא קליעה

קרין גורן אופה חלה לשבת ללא קליעה - חלת פרווה אוורירית שמתאימה לארוחות שישי וחגים, שמכינים בקלות בתבנית סיליקון
בבקה פרווה. צילום: שאטרסטוק

בבקה פרווה

קבלו מאיתנו באהבה את המתכון הזה של בבקה פרווה - עוגת השמרים המלכותית של הסבתות, פשוטה להכנה, במילוי שוקולד, ובגרסת פרווה טעימה