פסטה פפרדלה

מאפינס פפרדלה. צילום: שניר גואטה.
5:43

מאפינס פסטה פפרדלה וגבינות! תמרה אהרוני שוב משחקת אותה!

מאפינס פסטה עם תרד, עגבניות וגבינות טובות, מפגש פסגה בין פחמימות לירק וגבינות. על שולחן בראנץ' השבת או סתם לארוחת ערב, הצלחה מובטחת!
לברק ממולא. צילום: שניר גואטה
8:45

מוכנים לזה? לברק צלוי בתנור, ממולא בעגבניות וארטישוק

גורמה זה כאן - לברק ממולא בארטישוק, תרד, עגבניות צלויות וזיתים, מוגש עם פסטה פפרדלה בשמן זית, שום, חמאה ועירית. מנה חגיגית ומרשימה
תבשיל שוקי עוף ובמיה ברוטב עגבניות
9:38

תבשיל שוקי עוף ובמיה ברוטב עגבניות

עונת הבמיה הגיעה ואפשר למצוא אותה בכל השווקים? ישראל אהרוני מכין תבשיל שוקי עוף ובמיה ברוטב עגבניות שהכי כיף לאכול עם פסטה שנעטפת ברוטב המשגע
דג בחמאת עשבי תיבול עם פפרדלה. צילום-נועם-פריסמן-34
9:13

דג בחמאת עשבי תיבול עם פפרדלה

ישראל אהרוני מכין פילה דג בחמאת עשבי תיבול, מנה נפלאה לארוחת ערב קלילה וגם לאירוח חלבי. מגישים את הדג עם פסטה פפרדלה שכיף לאכול עם הרוטב