אורז מטוגן עם פרגיות וירקות

איך הופכים אורז למנה עיקרית? השף ישראל אהרוני מכין אורז מטוגן עם פרגיות וירקות. מנה שהיא ארוחה שלמה בסגנון סיני, זריזה ופשוטה להכנה
איך הופכים אורז למנה עיקרית? השף ישראל אהרוני מכין אורז מטוגן עם פרגיות וירקות. מנה שהיא ארוחה שלמה בסגנון סיני, זריזה ופשוטה להכנה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
21 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    437
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 436.7 קק״ל 1746.8 קק״ל
    פחמימות 44.3 גרם 177.1 גרם
    שומן 17.9 גרם 71.5 גרם
    נתרן 323.7 מ״ג 1294.7 מ״ג
    חלבון 23.1 גרם 92.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.4 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 47.8 מ״ג 191.2 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 496.5 מ״ג 1986.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    437
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 436.7 קק״ל 1746.8 קק״ל
    פחמימות 44.3 גרם 177.1 גרם
    שומן 17.9 גרם 71.5 גרם
    נתרן 323.7 מ״ג 1294.7 מ״ג
    חלבון 23.1 גרם 92.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.4 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 47.8 מ״ג 191.2 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 496.5 מ״ג 1986.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
ישראל אהרוני
X

21 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז עם פרגיות

קישוט


אופן הכנה

  1. מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן. על קרש חיתוך חותכים את הפרגיות לחתיכות קטנות של כ-½ ס”מ. פורסים דק את בצלי השאלוט. קוצצים את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי. חותכים את הפלפל האדום והקישואים לקוביות. קוצצים את הבצל הירוק והכוסברה.
  2. מחממים היטב 2 כפות שמן בסוטאז’ או ווק ומטגנים את הפרגיות עד שהן משנות את צבען. מוסיפים מלח ופלפל, כף סויה ומירין, מערבבים בכף עץ וממשיכים לטגן עד שכל הנוזלים נספגים או מתאדים. מעבירים לצלחת.
  3. מחממים היטב 3 כפות שמן באותה המחבת ומטגנים קצרות את הבצלים, השום, הג’ינג’ר והצ’ילי. מוסיפים את הפלפלים והקישואים ומטגנים יחד על להבה גבוהה עוד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
  4. מוסיפים את האורז, מערבבים וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב כ-4 דקות נוספות.
  5. מחזירים את הפרגיות ומערבבים. מוסיפים עוד 2 כפות סויה.
  6. מוסיפים את הכוסברה ומערבבים.
  7. מפזרים מעל את הבצל הירוק ומגישים בקעריות יפות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אורז מטוגן עם פרגיות וירקות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    מאיה שייר

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    כרמי

    האם אפשר לוותר על פלפל צ’ילי אדום ?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, כמובן הטעם ישתנה מעט

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות