סנו רקע

איך לגוון בקלות חזה עוף במגוון מרינדות?

במקום לשבור את הראש איך לתבל חזה עוף, הנה רעיון שיעזור לכם להתארגן מראש ולהכין בקלות חזה עוף במגוון מרינדות עם שקית זיפר גאונית!
במקום לשבור את הראש איך לתבל חזה עוף, הנה רעיון שיעזור לכם להתארגן מראש ולהכין בקלות חזה עוף במגוון מרינדות עם שקית זיפר גאונית!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    884
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 884.0 קק״ל 1768.0 קק״ל
    פחמימות 441.1 גרם 882.1 גרם
    שומן 402.1 גרם 804.2 גרם
    נתרן 1690.6 מ״ג 3381.3 מ״ג
    חלבון 379.8 גרם 759.5 גרם
    סיבים תזונתיים 375.8 גרם 751.5 גרם
    שומן רווי 382.4 גרם 764.9 גרם
    כולסטרול 375.0 מ״ג 750.0 מ״ג
    סידן 423.1 מ״ג 846.2 מ״ג
    ברזל 376.4 מ״ג 752.9 מ״ג
    אשלגן 699.0 מ״ג 1398.1 מ״ג
    אבץ 375.6 מ״ג 751.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    884
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 884.0 קק״ל 1768.0 קק״ל
    פחמימות 441.1 גרם 882.1 גרם
    שומן 402.1 גרם 804.2 גרם
    נתרן 1690.6 מ״ג 3381.3 מ״ג
    חלבון 379.8 גרם 759.5 גרם
    סיבים תזונתיים 375.8 גרם 751.5 גרם
    שומן רווי 382.4 גרם 764.9 גרם
    כולסטרול 375.0 מ״ג 750.0 מ״ג
    סידן 423.1 מ״ג 846.2 מ״ג
    ברזל 376.4 מ״ג 752.9 מ״ג
    אשלגן 699.0 מ״ג 1398.1 מ״ג
    אבץ 375.6 מ״ג 751.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדת דבש ושום

מרינדת צ'ילי מתוק

מרינדת לימון וכוסברה

מרינדת קארי


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערות נפרדות את המצרכים של כל אחת מארבע המרינדות.
  2. יוצקים כל מרינדה לתוך סנו סושי - שקיות זיפר L נפרדת.
  3. מכניסים לכל אחת מהשקיות חזה עוף אחד ולוחצים כדי להוציא מהשקית כמה שיותר אוויר.
  4. בשלב זה סוגרים את שקית הזיפר ומעסים קלות את העוף במרינדה.
  5. חשוב לרשום על כל שקית את התאריך ואת סוג המרינדה.
  6. משאירים במקרר את השקיות עם המרינדות להשרייה של מינימום שעתיים או מקפיאים למשך עד 3 חודשים.
  7. לקראת הצלייה מפשירים את העוף והמרינדה לחלוטין.
  8. מחממים את התנור לחום של 220 מעלות.
  9. מעבירים את העוף לתבנית, יוצקים מעליו את המרינדה מתוך השקית וצולים במשך כ-25 דקות עד שהוא מוכן וזהוב.
  10. פורסים ומגישים.

    חזה עוף במרינדה 987908098
    חזה עוף במרינדה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך לגוון בקלות חזה עוף במגוון מרינדות?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    Ilan Edri

    למה צריך לשים מים במרינדת לימון וכוסברה?

      Avatar
      Foody Foody

      כדי שהמרינדה תהיה קלילה ופחות סמיכה. אפשר לוותר על המים אם אוהבים שהמרינדה סמיכה יחסית.

    Avatar
    Ilan Edri

    תודה רבה, אני עכשיו מנסה את מרינדת לימון וכוסברה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות