סנו רקע

איך לגוון בקלות חזה עוף במגוון מרינדות?

במקום לשבור את הראש איך לתבל חזה עוף, הנה רעיון שיעזור לכם להתארגן מראש ולהכין בקלות חזה עוף במגוון מרינדות עם שקית זיפר גאונית!
במקום לשבור את הראש איך לתבל חזה עוף, הנה רעיון שיעזור לכם להתארגן מראש ולהכין בקלות חזה עוף במגוון מרינדות עם שקית זיפר גאונית!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
29 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    927
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 927.0 קק״ל 1853.9 קק״ל
    פחמימות 452.2 גרם 904.4 גרם
    שומן 402.1 גרם 804.2 גרם
    נתרן 2019.5 מ״ג 4039.1 מ״ג
    חלבון 379.4 גרם 758.8 גרם
    סיבים תזונתיים 375.9 גרם 751.8 גרם
    שומן רווי 382.4 גרם 764.9 גרם
    כולסטרול 375.0 מ״ג 750.0 מ״ג
    סידן 395.1 מ״ג 790.3 מ״ג
    ברזל 376.0 מ״ג 752.0 מ״ג
    אשלגן 614.4 מ״ג 1228.9 מ״ג
    אבץ 375.5 מ״ג 750.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    927
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 927.0 קק״ל 1853.9 קק״ל
    פחמימות 452.2 גרם 904.4 גרם
    שומן 402.1 גרם 804.2 גרם
    נתרן 2019.5 מ״ג 4039.1 מ״ג
    חלבון 379.4 גרם 758.8 גרם
    סיבים תזונתיים 375.9 גרם 751.8 גרם
    שומן רווי 382.4 גרם 764.9 גרם
    כולסטרול 375.0 מ״ג 750.0 מ״ג
    סידן 395.1 מ״ג 790.3 מ״ג
    ברזל 376.0 מ״ג 752.0 מ״ג
    אשלגן 614.4 מ״ג 1228.9 מ״ג
    אבץ 375.5 מ״ג 750.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
מערכת Foody
X

29 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדת דבש ושום

מרינדת צ'ילי מתוק

מרינדת לימון וכוסברה

מרינדת קארי


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערות נפרדות את המצרכים של כל אחת מארבע המרינדות.
  2. יוצקים כל מרינדה לתוך סנו סושי - שקיות זיפר L נפרדת.
  3. מכניסים לכל אחת מהשקיות חזה עוף אחד ולוחצים כדי להוציא מהשקית כמה שיותר אוויר.
  4. בשלב זה סוגרים את שקית הזיפר ומעסים קלות את העוף במרינדה.
  5. חשוב לרשום על כל שקית את התאריך ואת סוג המרינדה.
  6. משאירים במקרר את השקיות עם המרינדות להשרייה של מינימום שעתיים או מקפיאים למשך עד 3 חודשים.
  7. לקראת הצלייה מפשירים את העוף והמרינדה לחלוטין.
  8. מחממים את התנור לחום של 220 מעלות.
  9. מעבירים את העוף לתבנית, יוצקים מעליו את המרינדה מתוך השקית וצולים במשך כ-25 דקות עד שהוא מוכן וזהוב.
  10. פורסים ומגישים.

    חזה עוף במרינדה 987908098
    חזה עוף במרינדה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך לגוון בקלות חזה עוף במגוון מרינדות?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    זאב בן נחום

    המתכון הוא ל-2 מנות, וכולל 4 חזות עוף שלמים. מיועד לאריות? לעניות דעתי וקיבתי מנת חזה עוף לאדם היא של חצי פרפר…

      Avatar
      מערכת Foody

      היי זאב, כל אחד וסוג הקיבה שלו 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות