איך לגוון בקלות חזה עוף במגוון מרינדות?
במקום לשבור את הראש איך לתבל חזה עוף, הנה רעיון שיעזור לכם להתארגן מראש ולהכין בקלות חזה עוף במגוון מרינדות עם שקית זיפר גאונית!
במקום לשבור את הראש איך לתבל חזה עוף, הנה רעיון שיעזור לכם להתארגן מראש ולהכין בקלות חזה עוף במגוון מרינדות עם שקית זיפר גאונית!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 927.0 קק״ל 1853.9 קק״לפחמימות 452.2 גרם 904.4 גרםשומן 402.1 גרם 804.2 גרםנתרן 2019.5 מ״ג 4039.1 מ״גחלבון 379.4 גרם 758.8 גרםסיבים תזונתיים 375.9 גרם 751.8 גרםשומן רווי 382.4 גרם 764.9 גרםכולסטרול 375.0 מ״ג 750.0 מ״גסידן 395.1 מ״ג 790.3 מ״גברזל 376.0 מ״ג 752.0 מ״גאשלגן 614.4 מ״ג 1228.9 מ״גאבץ 375.5 מ״ג 750.9 מ״גסגור
-
מרכיבים22
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות927
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 927.0 קק״ל 1853.9 קק״לפחמימות 452.2 גרם 904.4 גרםשומן 402.1 גרם 804.2 גרםנתרן 2019.5 מ״ג 4039.1 מ״גחלבון 379.4 גרם 758.8 גרםסיבים תזונתיים 375.9 גרם 751.8 גרםשומן רווי 382.4 גרם 764.9 גרםכולסטרול 375.0 מ״ג 750.0 מ״גסידן 395.1 מ״ג 790.3 מ״גברזל 376.0 מ״ג 752.0 מ״גאשלגן 614.4 מ״ג 1228.9 מ״גאבץ 375.5 מ״ג 750.9 מ״גסגור
מרכיבים 22 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 927 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
נקיים ויבשים
-
1 חבילה סנו סושי – שקיות זיפר
מרינדת דבש ושום
מרינדת צ'ילי מתוק
-
6 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
3 כפות רוטב סויה
-
1/4 כוס מים
מרינדת לימון וכוסברה
אופן הכנה
- מערבבים בקערות נפרדות את המצרכים של כל אחת מארבע המרינדות.
- יוצקים כל מרינדה לתוך סנו סושי - שקיות זיפר L נפרדת.
- מכניסים לכל אחת מהשקיות חזה עוף אחד ולוחצים כדי להוציא מהשקית כמה שיותר אוויר.
- בשלב זה סוגרים את שקית הזיפר ומעסים קלות את העוף במרינדה.
- חשוב לרשום על כל שקית את התאריך ואת סוג המרינדה.
- משאירים במקרר את השקיות עם המרינדות להשרייה של מינימום שעתיים או מקפיאים למשך עד 3 חודשים.
- לקראת הצלייה מפשירים את העוף והמרינדה לחלוטין.
- מחממים את התנור לחום של 220 מעלות.
- מעבירים את העוף לתבנית, יוצקים מעליו את המרינדה מתוך השקית וצולים במשך כ-25 דקות עד שהוא מוכן וזהוב.
- פורסים ומגישים.
אופן הכנה
- מערבבים בקערות נפרדות את המצרכים של כל אחת מארבע המרינדות.
- יוצקים כל מרינדה לתוך סנו סושי - שקיות זיפר L נפרדת.
- מכניסים לכל אחת מהשקיות חזה עוף אחד ולוחצים כדי להוציא מהשקית כמה שיותר אוויר.
- בשלב זה סוגרים את שקית הזיפר ומעסים קלות את העוף במרינדה.
- חשוב לרשום על כל שקית את התאריך ואת סוג המרינדה.
- משאירים במקרר את השקיות עם המרינדות להשרייה של מינימום שעתיים או מקפיאים למשך עד 3 חודשים.
- לקראת הצלייה מפשירים את העוף והמרינדה לחלוטין.
- מחממים את התנור לחום של 220 מעלות.
- מעבירים את העוף לתבנית, יוצקים מעליו את המרינדה מתוך השקית וצולים במשך כ-25 דקות עד שהוא מוכן וזהוב.
- פורסים ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
לא רשום מה המידה של החזה עוף שצריך לשים
היי ישראל, יש כל מיני סוגי חיתוך של חזה עוף – חזה עוף שלם, חצוי, פילה, פרוס דק… אז יש צורך לבקש מהקצב 4 חזה עוף שלם
למה צריך לשים מים במרינדת לימון וכוסברה?
כדי שהמרינדה תהיה קלילה ופחות סמיכה. אפשר לוותר על המים אם אוהבים שהמרינדה סמיכה יחסית.
תודה רבה, אני עכשיו מנסה את מרינדת לימון וכוסברה.
החזה עוף לא יוצא יבש מדיי?
ממש לא יוצא יבש.