אנצ’ילדס טונה – מאפה מטורטיות עם טונה ותירס

שי-לי ליפא מכינה אנצ'ילדס, מאפה מלוח מהמטבח המקסיקני העשוי מטורטיות ממולאות בטונה ותירס עם רוטב סלסה חריף ומוצרלה זהובה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

סלסה

מלית

ציפוי

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. קוצצים דק את השום. מסננים היטב את הטונה. פורסים את הבצל הירוק לעיגולים דקים, כולל החלק הלבן. קוצצים את הכוסברה.
  2. מכינים את הסלסה: מערבבים בקערה את רכיבי הרוטב. טועמים ומתקנים את התיבול.
  3. מכינים את המלית: מערבבים בקערה גדולה את הטונה, התירס, הבצל הירוק, הכוסברה ו-1/3 כוס מהסלסה.
  4. מרכיבים את המנה: מחממים כל טורטיה במחבת כמה שניות מכל צד כדי להגמיש אותה.
  5. יוצקים 1/3 כוס מהסלסה לתבנית. מניחים על השליש התחתון של כל טורטיה 3-2 כפות מהמלית ומגלגלים לגליל הדוק. מסדרים את הגלילים בתבנית. יוצקים את שאר הסלסה ומפזרים את הגבינה.
  6. אופים 30-25 דקות עד שהמוצרלה זהובה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 1684.8 קק״ל 10109.1 קק״ל
פחמימות 1575.1 גרם 9450.6 גרם
שומן 1578.3 גרם 9469.6 גרם
נתרן 2334.3 מ״ג 14006.1 מ״ג
חלבון 1576.1 גרם 9456.8 גרם
סיבים תזונתיים 1570.7 גרם 9424.1 גרם
שומן רווי 1573.0 גרם 9438.2 גרם
כולסטרול 1582.6 מ״ג 9495.5 מ״ג
סידן 1720.4 מ״ג 10322.6 מ״ג
ברזל 1570.4 מ״ג 9422.3 מ״ג
אשלגן 1745.2 מ״ג 10471.5 מ״ג
אבץ 1570.2 מ״ג 9421.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody