ארוחת צהריים מושלמת: רצועות סינטה עם שומשום על אטריות אורז

בשר בקר פריך מרצועות סינטה דקיקות ובצל ירוק, מונחים על אטריות אורז רחבות העטופות בארומה של שומשום, עם רוטב עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק!
בשר בקר פריך מרצועות סינטה דקיקות ובצל ירוק, מונחים על אטריות אורז רחבות העטופות בארומה של שומשום, עם רוטב עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק!
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 3]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    427
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 426.7 קק״ל 1706.7 קק״ל
    פחמימות 14.5 גרם 57.9 גרם
    שומן 25.3 גרם 101.1 גרם
    נתרן 73.7 מ״ג 295.0 מ״ג
    חלבון 41.0 גרם 164.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.0 גרם
    כולסטרול 10.0 מ״ג 40.0 מ״ג
    סידן 51.2 מ״ג 205.0 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 350.1 מ״ג 1400.4 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    427
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 426.7 קק״ל 1706.7 קק״ל
    פחמימות 14.5 גרם 57.9 גרם
    שומן 25.3 גרם 101.1 גרם
    נתרן 73.7 מ״ג 295.0 מ״ג
    חלבון 41.0 גרם 164.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.0 גרם
    כולסטרול 10.0 מ״ג 40.0 מ״ג
    סידן 51.2 מ״ג 205.0 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 350.1 מ״ג 1400.4 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בשר

רוטב

אטריות

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבשר: מכניסים את רצועות הסינטה ורוטב הסויה לתוך שקית ומשרים למשך 15 דקות.
  2. מוסיפים את הקורנפלור ומשקשקים היטב את השקית עד שהבשר מכוסה היטב.
  3. מחממים שמן במחבת לחום בינוני גבוה וצורבים את הבשר במשך כדקה עד שהוא שחום מכל הצדדים.
  4. מעבירים את רצועות הבשר הצלוי לכלי ונפטרים מהשמן.
  5. מכניסים למחבת החמה את כל מרכיבי הרוטב ומבשלים במשך כ-2 דקות.
  6. מוסיפים גם את הבשר ומערבבים היטב.
  7. מכינים את האטריות: מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן.
  8. מסננים ומניחים בקערת הגשה.
  9. מזלפים מעל כף שמן שומשום ומערבבים היטב את האטריות.
  10. מניחים את הבשר מעל האטריות ומקשטים בשומשום קלוי ורצועות בצל ירוק.

    בשר בקר פריך 1
    בשר בקר על אטריות אורז. צילום: שוקי גוזיק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחת צהריים מושלמת: רצועות סינטה עם שומשום על אטריות אורז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות