אתם אנשים של מתוק או מלוח? קבלו אגוזים קלויים מלוחים ומסוכרים

מתכונים פשוטים לאגוזים קלויים! גרסה אחת מתוקה ובריאה עם דבש או סילאן וגרסה אחת מלוחה. אגוזים קראנצ'יים מושלמים כתוספת למנות שונות או נשנוש בריא במהלך היום
מתכונים פשוטים לאגוזים קלויים! גרסה אחת מתוקה ובריאה עם דבש או סילאן וגרסה אחת מלוחה. אגוזים קראנצ'יים מושלמים כתוספת למנות שונות או נשנוש בריא במהלך היום
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    748
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 747.6 קק״ל 3738.2 קק״ל
    פחמימות 42.2 גרם 210.8 גרם
    שומן 64.2 גרם 321.1 גרם
    נתרן 1941.3 מ״ג 9706.5 מ״ג
    חלבון 13.9 גרם 69.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 30.5 גרם
    שומן רווי 10.4 גרם 52.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 91.0 מ״ג 454.9 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 415.6 מ״ג 2077.9 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 14.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    748
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 747.6 קק״ל 3738.2 קק״ל
    פחמימות 42.2 גרם 210.8 גרם
    שומן 64.2 גרם 321.1 גרם
    נתרן 1941.3 מ״ג 9706.5 מ״ג
    חלבון 13.9 גרם 69.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 30.5 גרם
    שומן רווי 10.4 גרם 52.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 91.0 מ״ג 454.9 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 415.6 מ״ג 2077.9 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 14.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אגוזים מסוכרים בריאים

פיצוחים מלוחים


אופן הכנה

  1. מכינים את האגוזים המסוכרים: מערבבים בקערה את האגוזים יחד עם הדבש והשמן קוקוס. מעבירים לנינג’ה גריל. ומכוונים לעצמה נמוכה.
  2. בוחרים בטיגון באוויר חם - AIR FRY ומכוונים את החום ל-180 מעלות, סוגרים את הנינג’ה גריל ומטגנים למשך 10 דקות.
    מוסיפים את האגוזים. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את האגוזים. צילום: שניר גואטה

    בוחרים בטיגון באוויר חם ל-15 דקות. צילום: שניר גואטה
    בוחרים בטיגון באוויר חם ל-15 דקות. צילום: שניר גואטה

  3. מומלץ לפתוח את המכסה לאחר 10 דקות ולבדוק שהגעתם לצבע ולמרקם שאוהבים וגם רצוי לפתוח מידי פעם ולערבב.
  4. מכינים את הפיצוחים המלוחים: מניחים בקערה את כל המצרכים ומערבבים היטב.
  5. משאירים כחצי שעה לספיגת טעמים והתייבשות.
  6. לאחר חצי שעה, שופכים פנימה את כל האגוזים ומפעילים על מצב טיגון באוויר חם - AIR FRY למשך 20 דקות.

    אגוזים קלויים. צילום: שניר גואטה
    אגוזים קלויים. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אתם אנשים של מתוק או מלוח? קבלו אגוזים קלויים מלוחים ומסוכרים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    חגי

    עשיתי לפי ההנחיות, יצא שרוף לגמרי

      Avatar
      מערכת Foody

      היי חגי, מצטערים שהמתכון לא צלח. להבא, מומלץ לבדוק מדי פעם את צבע האגוזים כדי לוודא שלא אופים אותם יותר מדי זמן.

    Avatar
    חנה פרנקל

    יש לי מלא אגוזים תודה על השיתוף

      Avatar
      מערכת Foody

      תמיד פה בשבילך.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות