באן במילוי אבוקדו, סלמון מעושן ומלפפון – חגיגה ירוקה!

מתכון מושלם ללחמניות הכי עדינות בעולם עם הירק הכי טעים שיש! באן במילוי אבוקדו, סלמון מעושן ומלפפון - ביס של אושר לכל המשפחה
מתכון מושלם ללחמניות הכי עדינות בעולם עם הירק הכי טעים שיש! באן במילוי אבוקדו, סלמון מעושן ומלפפון - ביס של אושר לכל המשפחה
  • שרית נובק
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    194
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 193.7 קק״ל 2324.9 קק״ל
    פחמימות 33.3 גרם 399.6 גרם
    שומן 3.6 גרם 43.5 גרם
    נתרן 330.9 מ״ג 3970.5 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 73.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 3.2 גרם
    כולסטרול 1.9 מ״ג 23.0 מ״ג
    סידן 13.1 מ״ג 157.7 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 69.0 מ״ג 828.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    194
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 193.7 קק״ל 2324.9 קק״ל
    פחמימות 33.3 גרם 399.6 גרם
    שומן 3.6 גרם 43.5 גרם
    נתרן 330.9 מ״ג 3970.5 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 73.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 3.2 גרם
    כולסטרול 1.9 מ״ג 23.0 מ״ג
    סידן 13.1 מ״ג 157.7 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 69.0 מ״ג 828.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור

עכשיו, בחורף, אפשר להשיג אבוקדו מזן “האס”. הוא מלא בשומנים טובים ובדרך כלל גדול ועל כן מכיל יותר פרי. תזהו אותו על פי קליפתו העבה והמחוספסת. הדרך לדעת אם אבוקדו “האס” הוא בשל היא על פי צבע הקליפה שלו. כשהקליפה כהה מאוד, כמעט שחורה, סימן שהוא בשל, טעים ומוכן לאכילה.

 

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
שרית נובק
X

10 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

באן

מילוי


אופן הכנה

  1. מכניסים לקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח ואת השמרים ומערבבים.
  2. מוסיפים את הסוכר, המלח, אבקת האפייה, השמן וכוס מים ולשים לבצק אחיד.
  3. אם הבצק יבש מדי מוסיפים את יתרת המים ולשים במשך 10 דקות עד שמתקבל בצק חלק.
  4. מכסים את הקערה ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח כשעה.
  5. מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים ל-12 חלקים במשקל 75 גרם כל אחד.
  6. מכדררים בידיים לצורת כדור.

    באן במילוי אבוקדו3
    ממלאים את הבאן באבוקדו, סלמון מעושן ומלפפון

  7. גוזרים את נייר האפייה לקוביות בגודל 10*10 ס”מ ומניחים את הכדורים על גבי ניירות האפייה.
  8. מכסים את הלחמניות ומתפיחים שוב למשך 30 דקות.
  9. מרתיחים במים בסיר ומניחים מעליו סיר אידוי.
  10. מסדרים את הלחמניות ברווחים גדולים בתוך סיר האידוי העליון ומאדים במשך 20 דקות.
  11. מוציאים את הלחמניות כשהן מוכנות ומקררים מעט.
  12. ממלאים כל באן בסלמון מעושן עם מעט רוטב סויה, פרוסות אבוקדו מומלחות קלות ומלפפון.

    באן במילוי אבוקדו4
    באן במילוי אבוקדו. צילום: שרית נובק


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
באן במילוי אבוקדו, סלמון מעושן ומלפפון – חגיגה ירוקה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    תמי

    איך עושים את הלחמניות באן ללא גלוטן?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן, אך יש לשים לב אם רשום באריזות של השמרים ואבקת האפייה אם הם ללא גלוטן.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות