בורקס טורקי ממולא בתרד של ישראל אהרוני

המאפה המושלם לשבת בבוקר! בורקס טורקי ממולא בתרד, שמכינים בקלות מעלי פילו במילוי גבינות ותרד, מגולגלים לשבלולים צפופים בתבנית עגולה
המאפה המושלם לשבת בבוקר! בורקס טורקי ממולא בתרד, שמכינים בקלות מעלי פילו במילוי גבינות ותרד, מגולגלים לשבלולים צפופים בתבנית עגולה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    2450
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2449.9 קק״ל 2449.9 קק״ל
    פחמימות 152.5 גרם 152.5 גרם
    שומן 271.4 גרם 271.4 גרם
    נתרן 6958.2 מ״ג 6958.2 מ״ג
    חלבון 280.3 גרם 280.3 גרם
    סיבים תזונתיים 105.3 גרם 105.3 גרם
    שומן רווי 174.3 גרם 174.3 גרם
    כולסטרול 1176.0 מ״ג 1176.0 מ״ג
    סידן 3549.7 מ״ג 3549.7 מ״ג
    ברזל 108.6 מ״ג 108.6 מ״ג
    אשלגן 2105.0 מ״ג 2105.0 מ״ג
    אבץ 120.4 מ״ג 120.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    2450
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2449.9 קק״ל 2449.9 קק״ל
    פחמימות 152.5 גרם 152.5 גרם
    שומן 271.4 גרם 271.4 גרם
    נתרן 6958.2 מ״ג 6958.2 מ״ג
    חלבון 280.3 גרם 280.3 גרם
    סיבים תזונתיים 105.3 גרם 105.3 גרם
    שומן רווי 174.3 גרם 174.3 גרם
    כולסטרול 1176.0 מ״ג 1176.0 מ״ג
    סידן 3549.7 מ״ג 3549.7 מ״ג
    ברזל 108.6 מ״ג 108.6 מ״ג
    אשלגן 2105.0 מ״ג 2105.0 מ״ג
    אבץ 120.4 מ״ג 120.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


מילוי

פיזור מלמעלה


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: בקערה גדולה מערבבים את התרד, הבצל, השום והגבינות. עוטפים בניילון נצמד ומניחים לקירור קל.
  2. מתיזים שמן על דף פילו ומפזרים עליו פירורי לחם.
  3. מניחים תלולית מן התערובת ומגלגלים לגליל ולאחר מכן לשבלול. מניחים את השבלולים צפופים זה לזה בתבנית אפייה עגולה.
  4. מכינים את הבלילה: מערבבים את כל מרכיבי הבלילה- החלב, הביצים, השמן והתבלינים.
  5. יוצקים את הנוזל לתבנית ומפזרים את גבינת הקשקבל מגוררת מעל ואת פירורי הלחם עם שמן זית.
  6. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ-45 דקות.
  7. מגישים את המאפה לצד זיתים, צנוניות ובצל ירוק.
עוד מתכונים של בורקס שאתם חייבים להכין:
בורקס טורקי ממולא בתרד של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות