בורקס סנדביץ` סביח – הבוקר טוב כבר בפנים!

בורקס סנדביץ` סביח זה בורקסים ביתיים על בסיס בצק עלים מוכן במילוי גבינות, שמשדרגים בקלות לסנדביץ' סביך מושקע וטעים במיוחד
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הבורקס: מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מערבבים יחד את חומרי המלית ומניחים בצד. פורשים את הבצק על משטח העבודה וחותכים לריבועים בגודל 20 על 20 ס”מ. מניחים גבעה של מלית במרכז כל ריבוע בצק ומקפלים לחצי באלכסון לקבלת משולש גדול. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק והמלית ומניחים את המשולשים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  2. מברישים בביצה, מפזרים שומשום לקישוט ואופים בחום של 160 מעלות כ-40 דקות, או עד שהבורקסים תפוחים, ריחניים ושחומים גם בתחתית.
  3. מטגנים פרוסות חציל.
  4. להרכבת בורקס סביח: חוצים לרוחב את הבורקס החם, ממלאים בפרוסות ביצה קשה, חציל מטוגן, סחוג (אם אוהבים) סלט ירקות קצוץ דק-דק. יוצקים על הכל טחינה, סוגרים לכריך משולש ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 9 מנות
קלוריות 154.5 קק״ל 1390.4 קק״ל
פחמימות 7.3 גרם 65.5 גרם
שומן 7.7 גרם 69.4 גרם
נתרן 595.4 מ״ג 5359.0 מ״ג
חלבון 11.8 גרם 106.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.0 גרם 8.8 גרם
שומן רווי 3.7 גרם 33.1 גרם
כולסטרול 91.5 מ״ג 823.7 מ״ג
סידן 258.0 מ״ג 2321.7 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 6.2 מ״ג
אשלגן 202.6 מ״ג 1823.2 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 7.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody