בצק שמרים בסיסי למאפים שטוחים

קבלו מאיתמו מתכון והסברים איך מכינים בצק שמרים בסיסי למאפים שטוחים. אם אתם בעניין של פיצות ופוקצ'ות, המתכון הזה יהיה לכם מאוד שימושי
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות.
  2. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  3. מחלקים את הבצק לכדורים לפי גודל המאפה הרצוי. חשוב לא להתעסק יותר מדי עם הכדורים, כדי לא להוציא את האוויר מהבצק.
  4. משמנים את הכדורים במעט שמן זית למניעת התייבשות, ומניחים על משטח מקומח היטב לתפיחה של 20 דקות. ממשיכים לפי הוראות המתכונים הבאים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 185.3 קק״ל 741.2 קק״ל
פחמימות 9.3 גרם 37.0 גרם
שומן 16.2 גרם 64.9 גרם
נתרן 1360.7 מ״ג 5442.7 מ״ג
חלבון 1.0 גרם 4.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.1 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 5.9 מ״ג 23.5 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
אשלגן 75.4 מ״ג 301.8 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody