גלידת וניל ביתית בקלי קלות של רותם ליברזון

גבינת מסקרפונה, פירות טריים ו-5 דקות עבודה ויש לכם גלידת וניל ביתית אדירה בלי מכונת גלידה של רותם ליברזון. מוסיפים פירות יער ונהנים מפינוק קיצי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    8 שעות ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערה עמוקה מוסיפים לפרי הטרי לימון וסוכר ומערבבים היטב. מניחים בצד 15 דקות.
  2. בינתיים במיקסר עם וו מטרפה מקציפים את גבינת המסקרפונה, מוסיפים את השמנת והחלב המרוכז וממשיכים להקציף עד שהתערובת יציבה. מוסיפים את הפרי הטרי ומערבבים בעדינות עם לקקן.
  3. שופכים לתבנית מרופדת בנייר אפייה או לתבנית סיליקון ומכסים היטב בניילון נצמד. מקפיאים לפחות ל-8 שעות.

הערות

  • אם אין פירות יער טריים, אפשר להשתמש בקפואים שהופשרו קלות

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 327.4 קק״ל 2619.0 קק״ל
פחמימות 39.9 גרם 319.1 גרם
שומן 14.3 גרם 114.6 גרם
נתרן 188.4 מ״ג 1507.3 מ״ג
חלבון 5.9 גרם 46.8 גרם
סיבים תזונתיים 2.7 גרם 21.4 גרם
שומן רווי 9.2 גרם 73.9 גרם
כולסטרול 42.9 מ״ג 343.4 מ״ג
סידן 153.4 מ״ג 1227.4 מ״ג
ברזל 6.7 מ״ג 53.2 מ״ג
אשלגן 199.5 מ״ג 1596.0 מ״ג
אבץ 2.4 מ״ג 19.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody