גלידת יוגורט ובננה ב-4 מרכיבים בלבד
מה יותר כיף מלאכול גלידה? להכין אותה! גלידת יוגורט ובננות של איילת הירשמן - ביתית, טעימה ומזינה, שלא תרצו להפסיק להכין ולאכול
מה יותר כיף מלאכול גלידה? להכין אותה! גלידת יוגורט ובננות של איילת הירשמן - ביתית, טעימה ומזינה, שלא תרצו להפסיק להכין ולאכול
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 137.4 קק״ל 824.2 קק״לפחמימות 26.3 גרם 157.5 גרםשומן 2.0 גרם 12.0 גרםנתרן 60.5 מ״ג 363.2 מ״גחלבון 3.7 גרם 22.0 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.2 גרםשומן רווי 1.2 גרם 7.2 גרםכולסטרול 6.0 מ״ג 36.0 מ״גסידן 108.5 מ״ג 651.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 120.3 מ״ג 721.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 30 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות137
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 137.4 קק״ל 824.2 קק״לפחמימות 26.3 גרם 157.5 גרםשומן 2.0 גרם 12.0 גרםנתרן 60.5 מ״ג 363.2 מ״גחלבון 3.7 גרם 22.0 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.2 גרםשומן רווי 1.2 גרם 7.2 גרםכולסטרול 6.0 מ״ג 36.0 מ״גסידן 108.5 מ״ג 651.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 120.3 מ״ג 721.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 137 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
400 גרם יוגורט 3%
-
2 בננות בינוניות
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1/2 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- מרפדים מסננת בבד חיתול או בד גאזה ושופכים אליה את היוגורט. מציבים על קערה גדולה שתקלוט את הנוזלים ומניחים כך לסינון ארבע שעות לפחות, עד לילה, בטמפרטורת החדר.
- שמים את הבננות בקערה ומועכים למחית במזלג. שמים בקערת המיקסר את היוגורט המסונן, את הסוכר ואת הווניל, ומקציפים כדקה. מוסיפים את מחית הבננות ומערבבים ידנית בעדינות. מעבירים לקופסה שבה נוח להקפיא, מכסים במכסה או בניילון נצמד אטום ומאחסנים במקפיא חצי שעה. מוציאים ומערבבים את הגלידה במזלג כמה פעמים. חוזרים על הפעולה - הקפאה של חצי שעה ואז ערבוב במזלג שלוש פעמים נוספות. הגלידה מוכנה כעבור 3 שעות ותישמר במקפיא כמה ימים.
- מעבירים לגביעי הגשה או קעריות, ומגישים, אפשר עם דבש מלמעלה.
אופן הכנה
- מרפדים מסננת בבד חיתול או בד גאזה ושופכים אליה את היוגורט. מציבים על קערה גדולה שתקלוט את הנוזלים ומניחים כך לסינון ארבע שעות לפחות, עד לילה, בטמפרטורת החדר.
- שמים את הבננות בקערה ומועכים למחית במזלג. שמים בקערת המיקסר את היוגורט המסונן, את הסוכר ואת הווניל, ומקציפים כדקה. מוסיפים את מחית הבננות ומערבבים ידנית בעדינות. מעבירים לקופסה שבה נוח להקפיא, מכסים במכסה או בניילון נצמד אטום ומאחסנים במקפיא חצי שעה. מוציאים ומערבבים את הגלידה במזלג כמה פעמים. חוזרים על הפעולה - הקפאה של חצי שעה ואז ערבוב במזלג שלוש פעמים נוספות. הגלידה מוכנה כעבור 3 שעות ותישמר במקפיא כמה ימים.
- מעבירים לגביעי הגשה או קעריות, ומגישים, אפשר עם דבש מלמעלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
נראה טוב בא לי