רקע יד מרדכי

הכי שועלות שיש! לחמניות שיבולת שועל וצימוקים

בא לכם לחמניות קצת אחרות לבראנץ' או לארוחת העשר בבית הספר? אלה הלחמניות בשבילכם! לחמניות קצת מתקתקות בגלל הדבש והצימוקים, טעימות עם ריבה, גבינה וגם בלי כלום
בא לכם לחמניות קצת אחרות לבראנץ' או לארוחת העשר בבית הספר? אלה הלחמניות בשבילכם! לחמניות קצת מתקתקות בגלל הדבש והצימוקים, טעימות עם ריבה, גבינה וגם בלי כלום
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    242
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 241.8 קק״ל 4836.5 קק״ל
    פחמימות 39.2 גרם 784.4 גרם
    שומן 6.3 גרם 126.7 גרם
    נתרן 167.0 מ״ג 3340.3 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 119.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 34.9 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 12.7 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 9.1 מ״ג 181.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 57.9 מ״ג 1157.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    242
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 241.8 קק״ל 4836.5 קק״ל
    פחמימות 39.2 גרם 784.4 גרם
    שומן 6.3 גרם 126.7 גרם
    נתרן 167.0 מ״ג 3340.3 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 119.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 34.9 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 12.7 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 9.1 מ״ג 181.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 57.9 מ״ג 1157.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לבצק

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכניסים לקערת מערבל את כל החומרים מלבד המים הפושרים והפרג.
  2. לשים עם וו גיטרה 5 דקות במיקסר. אם מרגישים שחסר, אפשר להוסיף עוד חצי כוס מים.
  3. תפיחה ראשונה - מכסים את הקערה במגבת, מניחים במקום חמים יחסית ומתפיחים את הבצק תפיחה של שעה.
  4. לשים את הבצק ומתפיחים שוב כארבעים דקות.
  5. קורצים מהבצק 20 לחמניות, מניחים על תבנית אפייה משומנת או עטופה בנייר אפייה, מכסים שוב ומתפיחים עוד 20 דקות.
  6. מברישים בביצה, מפזרים מעל מעט קוואקר או מלח גס או פרג, שומשום וגרעיני דלעת/חמניה.לחמניות שיבולת שועל וצימוקים
  7. אופים ב-180 מעלות כחצי שעה, עד להשחמה.
  8. מגישים עם חמאה, ריבה, גבינות או פשוט בלי כלום.לחמניות שיבולת שועל וצימוקים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי שועלות שיש! לחמניות שיבולת שועל וצימוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות