< רקע נינג'ה

המבורגר דגים עם איולי אריסה בנינג׳ה פודי

מיני המבורגר דגים בלחמנייה! שדרוג בריא ומרענן לקציצת ההמבורגר הרגילה. מגישים עם איולי פיקנטי וירקות טריים וקיבלתם ארוחה מושלמת ומאוזנת
מיני המבורגר דגים בלחמנייה! שדרוג בריא ומרענן לקציצת ההמבורגר הרגילה. מגישים עם איולי פיקנטי וירקות טריים וקיבלתם ארוחה מושלמת ומאוזנת
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    513
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 512.5 קק״ל 4099.9 קק״ל
    פחמימות 2.5 גרם 20.2 גרם
    שומן 48.1 גרם 384.8 גרם
    נתרן 510.7 מ״ג 4085.2 מ״ג
    חלבון 19.2 גרם 154.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 54.0 גרם
    כולסטרול 118.6 מ״ג 948.5 מ״ג
    סידן 26.9 מ״ג 215.2 מ״ג
    ברזל 26.5 מ״ג 212.3 מ״ג
    אשלגן 295.7 מ״ג 2365.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    513
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 512.5 קק״ל 4099.9 קק״ל
    פחמימות 2.5 גרם 20.2 גרם
    שומן 48.1 גרם 384.8 גרם
    נתרן 510.7 מ״ג 4085.2 מ״ג
    חלבון 19.2 גרם 154.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 54.0 גרם
    כולסטרול 118.6 מ״ג 948.5 מ״ג
    סידן 26.9 מ״ג 215.2 מ״ג
    ברזל 26.5 מ״ג 212.3 מ״ג
    אשלגן 295.7 מ״ג 2365.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את האיולי: מגרדים את קליפת הלימון וסוחטים את מיץ. קוצצים את השום, הנענע והפטרוזיליה.
  2. מערבלים במעבד המזון את החלמונים, האריסה, החרדל, מיץ הלימון, השום והמלח לתערובת אחידה. מזלפים את השמנים בהדרגה, תוך כדי ערבול, עד לקבלת מרקם סמיך. אם סמיך מדי, מוסיפים מעט מיץ לימון או מים.
  3. מכינים את המבורגר הדג: מערבבים בקערה את כל הרכיבים. לשים כדקה, טועמים ומתקנים תיבול.
  4. יוצרים 10-8 קציצות פחוסות ומהודקות (אפשר להיעזר ברינג - טבעת מתכת בקוטר 8 ס”מ).
  5. מניחים את קציצות הדגים בסלסילת ה COOK&CRISP ומכניסים לסיר הנינג’ה פודי, מפעילים את תוכנית ה”אפיה/צליה” ל-10 דקות בחום של 180 מעלות.
  6. אפשרות נוספת היא להכין את קציצות הדג במצב “אידוי”. במקרה זה יש למלא 240 מ”ל (כוס מים) בסיר, להניח את קציצות הדג על הרשת במצבה העליון (שהקציצות לא תגענה במים) לסגור את מכסה סיר הלחץ ולהפעיל על מצב “אידוי” למשך 20 דקות (כיוון הטמפ’ נעשה אוטומטית). לאחר האידוי הוציאו בזהירות את שאריות הנוזלים מהסיר, החזירו את קציצות הדגים עם הרשת לסיר וסגרו עם מכסה הגריל. הפעילו על מצב “גריל” (הטמפרטורה מתכוונת באופן אוטומטי) למשך 2-3 דקות. פתחו בזהירות את המכסה, היפכו את הקציצות והפעילו שוב על מצב “גריל” למשך 1-2 דקות.
  7. מגישים את ההמבורגרים בלחמניות עם האיולי.

 

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המבורגר דגים עם איולי אריסה בנינג׳ה פודי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות