המבורגר דגים עם איולי אריסה בנינג׳ה סמארט ליד
מיני המבורגר דגים בלחמנייה! שדרוג בריא ומרענן לקציצת ההמבורגר הרגילה. מגישים עם איולי פיקנטי וירקות טריים וקיבלתם ארוחה מושלמת ומאוזנת
מיני המבורגר דגים בלחמנייה! שדרוג בריא ומרענן לקציצת ההמבורגר הרגילה. מגישים עם איולי פיקנטי וירקות טריים וקיבלתם ארוחה מושלמת ומאוזנת
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 512.5 קק״ל 4099.9 קק״לפחמימות 2.5 גרם 20.2 גרםשומן 48.1 גרם 384.8 גרםנתרן 510.7 מ״ג 4085.2 מ״גחלבון 19.2 גרם 154.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.5 גרםשומן רווי 6.8 גרם 54.0 גרםכולסטרול 118.6 מ״ג 948.5 מ״גסידן 26.9 מ״ג 215.2 מ״גברזל 26.5 מ״ג 212.3 מ״גאשלגן 295.7 מ״ג 2365.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות513
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 512.5 קק״ל 4099.9 קק״לפחמימות 2.5 גרם 20.2 גרםשומן 48.1 גרם 384.8 גרםנתרן 510.7 מ״ג 4085.2 מ״גחלבון 19.2 גרם 154.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.5 גרםשומן רווי 6.8 גרם 54.0 גרםכולסטרול 118.6 מ״ג 948.5 מ״גסידן 26.9 מ״ג 215.2 מ״גברזל 26.5 מ״ג 212.3 מ״גאשלגן 295.7 מ״ג 2365.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 20 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 513 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
איולי
המבורגרים
-
4 פילה דגי אמנון
-
1 ביצה L
-
1 חופן פטרוזיליה
-
10 עלי נענע
-
1 כף פירורי לחם
-
1 כף שמן זית
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
1 כפית קליפת לימון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כוס שמן זית
הגשה
אופן הכנה
- מכינים את האיולי: מערבלים במעבד המזון את החלמונים, האריסה, החרדל, מיץ הלימון, השום והמלח לתערובת אחידה. מזלפים את השמנים בהדרגה, תוך כדי ערבול, עד לקבלת מרקם סמיך. אם סמיך מדי, מוסיפים מעט מיץ לימון או מים.
- מכינים את המבורגר הדג: מגרדים את קליפת הלימון וסוחטים את מיץ. קוצצים את השום, הנענע והפטרוזיליה.
- מערבבים בקערה את כל הרכיבים. לשים כדקה, טועמים ומתקנים תיבול.
- יוצרים 10-8 קציצות פחוסות ומהודקות (אפשר להיעזר ברינג - טבעת מתכת בקוטר 8 ס”מ).
- מניחים את קציצות הדגים בסלסילת ה COOK&CRISP ומכניסים לסיר, מפעילים את תוכנית ה”אפייה” ל-10 דקות בחום של 180 מעלות.
- אפשרות נוספת היא להכין את קציצות הדג במצב “אידוי”. במקרה זה יש למלא 240 מ”ל (כוס מים) בסיר, להניח את קציצות הדג על הרשת במצבה העליון (שהקציצות לא תגענה במים) לסגור את המכסה ולהפעיל על תכנית “אידוי” למשך 20 דקות (כיוון הטמפ’ נעשה אוטומטית). לאחר האידוי הוציאו בזהירות את שאריות הנוזלים מהסיר, החזירו את קציצות הדגים עם הרשת לסיר והפעילו על תכנית “גריל” (הטמפרטורה מתכוונת באופן אוטומטי) למשך 2-3 דקות. פתחו בזהירות את המכסה, היפכו את הקציצות והפעילו שוב על מצב “גריל” למשך 1-2 דקות.
- מגישים את ההמבורגרים בלחמניות עם האיולי.
אופן הכנה
- מכינים את האיולי: מערבלים במעבד המזון את החלמונים, האריסה, החרדל, מיץ הלימון, השום והמלח לתערובת אחידה. מזלפים את השמנים בהדרגה, תוך כדי ערבול, עד לקבלת מרקם סמיך. אם סמיך מדי, מוסיפים מעט מיץ לימון או מים.
- מכינים את המבורגר הדג: מגרדים את קליפת הלימון וסוחטים את מיץ. קוצצים את השום, הנענע והפטרוזיליה.
- מערבבים בקערה את כל הרכיבים. לשים כדקה, טועמים ומתקנים תיבול.
- יוצרים 10-8 קציצות פחוסות ומהודקות (אפשר להיעזר ברינג - טבעת מתכת בקוטר 8 ס”מ).
- מניחים את קציצות הדגים בסלסילת ה COOK&CRISP ומכניסים לסיר, מפעילים את תוכנית ה”אפייה” ל-10 דקות בחום של 180 מעלות.
- אפשרות נוספת היא להכין את קציצות הדג במצב “אידוי”. במקרה זה יש למלא 240 מ”ל (כוס מים) בסיר, להניח את קציצות הדג על הרשת במצבה העליון (שהקציצות לא תגענה במים) לסגור את המכסה ולהפעיל על תכנית “אידוי” למשך 20 דקות (כיוון הטמפ’ נעשה אוטומטית). לאחר האידוי הוציאו בזהירות את שאריות הנוזלים מהסיר, החזירו את קציצות הדגים עם הרשת לסיר והפעילו על תכנית “גריל” (הטמפרטורה מתכוונת באופן אוטומטי) למשך 2-3 דקות. פתחו בזהירות את המכסה, היפכו את הקציצות והפעילו שוב על מצב “גריל” למשך 1-2 דקות.
- מגישים את ההמבורגרים בלחמניות עם האיולי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
יש טעויות במתכון הרכיבים לא מתאימים למתכון
היי משה, הייתה טעות בניסוח של אופן ההכנה. תוקן כעת, תודה רבה