המבורגר דגים עם איולי אריסה בנינג׳ה פודי

שי-לי ליפא מכינה מיני המבורגר דגים בלחמנייה, שדרוג מגניב לקציצת ההמבורגר הרגילה. מגישים עם איולי פיקנטי ונהנים מארוחה טעימה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    20

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את האיולי: מגרדים את קליפת הלימון וסוחטים את מיץ. קוצצים את השום, הנענע והפטרוזיליה.
  2. מערבלים במעבד המזון את החלמונים, האריסה, החרדל, מיץ הלימון, השום והמלח לתערובת אחידה. מזלפים את השמנים בהדרגה, תוך כדי ערבול, עד לקבלת מרקם סמיך. אם סמיך מדי, מוסיפים מעט מיץ לימון או מים.
  3. מכינים את המבורגר הדג: מערבבים בקערה את כל הרכיבים. לשים כדקה, טועמים ומתקנים תיבול.
  4. יוצרים 10-8 קציצות פחוסות ומהודקות (אפשר להיעזר ברינג - טבעת מתכת בקוטר 8 ס”מ).
  5. מניחים את קציצות הדגים בסלסילת ה COOK&CRISP ומכניסים לסיר הנינג’ה פודי, מפעילים את תוכנית ה”אפיה/צליה” ל-10 דקות בחום של 180 מעלות.
  6. אפשרות נוספת היא להכין את קציצות הדג במצב “אידוי”. במקרה זה יש למלא 240 מ”ל (כוס מים) בסיר, להניח את קציצות הדג על הרשת במצבה העליון (שהקציצות לא תגענה במים) לסגור את מכסה סיר הלחץ ולהפעיל על מצב “אידוי” למשך 20 דקות (כיוון הטמפ’ נעשה אוטומטית). לאחר האידוי הוציאו בזהירות את שאריות הנוזלים מהסיר, החזירו את קציצות הדגים עם הרשת לסיר וסגרו עם מכסה הגריל. הפעילו על מצב “גריל” (הטמפרטורה מתכוונת באופן אוטומטי) למשך 2-3 דקות. פתחו בזהירות את המכסה, היפכו את הקציצות והפעילו שוב על מצב “גריל” למשך 1-2 דקות.
  7. מגישים את ההמבורגרים בלחמניות עם האיולי.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 494.4 קק״ל 3954.9 קק״ל
פחמימות 2.5 גרם 20.2 גרם
שומן 46.1 גרם 369.0 גרם
נתרן 496.7 מ״ג 3973.8 מ״ג
חלבון 19.1 גרם 152.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרם
שומן רווי 6.8 גרם 54.3 גרם
כולסטרול 113.4 מ״ג 906.9 מ״ג
סידן 29.6 מ״ג 237.1 מ״ג
ברזל 26.6 מ״ג 212.4 מ״ג
אשלגן 301.4 מ״ג 2411.2 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 2.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody